Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat az szeri tetek jó? :/
Nem jó, de ha komoly a kapcsolat akkor idővel ugye lehet összeköltözni és gond megoldva.
Mi 3 éve vagyunk a párommal távkapcsolatban. Gond még sose volt, se féltékenység, se semmi egyéb.
Mint minden más, ez is nagyon relatív dolog. Vannak hátrányai, de az is egy kapcsolat.
Ha találsz egy olyan embert, akit teljes szívedből, őszintén tudsz szeretni, ott nem számít a kinézet, kor, távolság, csak egymásnak vagytok és próbáljátok leküzdeni az olyan tényezőket, melyek káros hatással lehetne a kapcsolatotokra. Eléggé negatív dolog az, hogy nem mindig láthatod a másikat, beszélgetni is csak megbeszélt időpontokban tudtok, de ugyanakkor ez egy kihívás és megtanuljátok kezelni ezt a helyzetet is.
Jártasabbak lesztek az utazás témakörben, illetve jobban felfedezitek a képességeiteket különböző szituációkban.
Nekem is volt távkapcsolatom. Nem azért nem működött, mert a távolság beavatkozott, igazán meg tudtuk volna oldani a helyzetet, csak éppen maga a kapcsolat volt ratyi. Tök mindegy, milyen közel-távol laktunk volna egymáshoz, úgyis tönkrement volna, mert egyszerűen a srác negatív volt, pesszimista és csak rontotta saját magát is, engemet is. Nem működött. Ennek akkor is vége lett volna, ha a szomszédunkban lakik. Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy a jelentősebb párkapcsolatoknál nem az számít, hogy ki hol lakik. Ha egy kapcsolat jó, akkor is jó, ha nincsenek az emberek túl közel egymáshoz, ugyanez vonatkozik a problémával dúsított érzelmekre is. :)
Szóval nem tudom, nem lehet határozottan kijelenteni, hogy a távkapcsolat jó, inkább úgy fogalmaznám, hogy egy távkapcsolat is lehet jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!