Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok. Mi lesz ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
szóval. van egy fiú. megláttam.. és beleszerettem.. elkezdtünk kevergetni.. azt mondta szeret.. de nem akar kapcsolatot, mert ha ő szeret engem, az nekem akkor is fáj. szóval ismeri magát és tudja, hogy akármennyire is szeret, megcsalna.. de mondja hogy nem akar elveszíteni, nagyon fontos vagyok neki, sőt olyat is mondott hogy új életet kezd velem.. és hogy idő kell neki.. akkor lehet, hogy idő elteltével rájön arra, hogy tényleg szeret, és más nő nem fogja érdekelni? ugye van erre remény? pasik!! főleg a ti válaszotokat várom. N/19

2013. jún. 22. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt már aktus???
2013. jún. 22. 22:31
 2/5 A kérdező kommentje:
nem volt, de lesz.. napok kérdése
2013. jún. 22. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Adj neki időt, de ne várj örökké. Ha képtelen megállapodni és következetesen dönteni hagyd a francba. Te pedig ha képtelen vagy ellenállást tanúsítani felé, akkor ki fog használni. Ha beszéltek, elhatározzátok magatokat és lefektetitek a kereteket akkor természetesen lehettek boldog kapcsolatban. Ehhez mindketten kelletek.
2013. jún. 23. 00:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyit fűznék hozzá, hogy szerintem ne feküdj le vele még. Tudom, jaj de szerelmes vagyok, tudom milyen. De ne tedd. Meg van az esély, hogy nem mondd igazat, és meg akar fektetni. Figyelj oda!
2013. jún. 23. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:

"ismeri magát és tudja h akármennyire is szeret megcsalna" na ekkora f***ságot már régen hallottam, istenem.

Erre nem is tudok mit mondani. Ilyen nincs, ha szeret nem csal meg és kész. Sztem jobban jársz ha elfelejted, aki ilyet mond azzal nem érdemes foglalkozni de nem ismerem de őst se téged... sok sikert a dologhoz.

21/f

2013. jún. 23. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!