Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből valami? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami? Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút! ő 28 éves én 21. A lényeg, hogy ő egy tanfolyamon "tanít" bennünket. Nemsokára vége a tanfolyamnak, de én csak rá tudok gondolni, szinte egész nap... már álmodtam is vele.. egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Még soha senki iránt nem éreztem ilyet... De idősebb is nálam, illetve nem látok olyan lehetőséget amivel közelebbről megtudnám ismerni őt, de ha elengedem úgy érzem, hogy valamit végleg elveszítek... Mit tegyek? Voltatok már ilyen helyzetben?
2012. nov. 17. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ja szerelmes vagy és bolond
2012. nov. 17. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem gond a korkülönbség ebben a korban. És igen, ez szerelem is lehet. :) Beszélgess vele minél többet.
2012. nov. 17. 18:38
 3/4 A kérdező kommentje:
és bolond, köszi...:) De mégis nem tudom hogyan kezdjem, várjak amíg ő kezdeményez? Soha nem voltam még ilyen helyzetben. Egyszerre nagyon jó, de piszok rossz is ez a bizonytalanság. Nem tudom, hogy ő mit akar stb...
2012. nov. 17. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:
nincsmit :)
2012. nov. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!