Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés azokhoz szól, akik kezdtek újra kapcsolatot!?
Fifi Bigbog, akkor te nem is fogod megkeresni, hogy mi lenne ha..?
Én úgy gondoltam eddig, hogy ha külön vannak mindegy, hogy mennyi ideig, amíg nincs senki van esély az újrakezdésre, de ha már az egyik oldalon van másik pár... Az olyan, hogy na bepróbálja vele, ha visszajönne hozzám, az csak azért van, mert a másikkal nem sikerült.
De én ennyire soha előtte nem szerettem, mint utána mikor már elvesztettem.. érdekes és furcsa dolog mert biztos vagyok benne, hogy igazi szerelem és nem megszokás, nem rajongás nem a "csak legyen valakim". Sokkal jobbakat hajtottam el miatta. Ő kell..a személyiségébe szerettem bele mert nem egy Adonisz de rettenetesen hiányzik és nála helyesebb pasiknak sincs esélyük egyszerüen senki nem érdekel rajta kívül. De miért utólag van ez miért nem akkor volt ilyen mikor együtt voltunk? Beleőrülök !! A legnagyobb baj az, hogy nem hisz sőt már hülyének néz...
Mert ő már túl van rajtam és vigan tud ismerkedni az szerintem akkor ő szeretett kevésbé engem nem pedig forditva.. hisz már túllépett én meg fél éve szenvedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!