Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm mindenen kiakad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm mindenen kiakad akármit csinálok minden baj mindenbe beleköt mit csináljak?

Figyelt kérdés

Röviden

A barátnőm mindenbe beleköt a kapcsolatunkban.

Egészen nevetséges dolgokba is.

Például: felszállunk a buszra és ha leülök besértődik hozzám se szól utána egy ideig, mert hogy az nem férfias, és nem hiszi el nincs ennyi erőlétem hogy álljak... mert hogy az eddigi barátai mind bírtak állni a buszon metrón stb.

Az ismerőseimet nem akarja megismerni, ha úgy találkozok valamelyikkel hogy ő is ott van akkor ha leállok beszélgetni vagy csak fél percre akkor én vagyok a (g*ci)

A legújabb hogy múltkor rosszúl voltam, de azért elkisérgettem a városba össze vissza, csak nem volt annyi életkedvem mivel rosszul voltam.

Este már semmi bajom nem volt és találkoztam ismerősökkel, erre azt mondta hogy persze csak akkor vagyok rosszul ha vele vagy ha haverjaimmal akkor kapásból nincs semmi bajom . stb.

Nektek mi a véleményetek?

Hozzáteszem minden nap amikor találkozunk valamibe beleköt és összeveszünk majdnem mindig haraggal válunk el ( kivéve ha együtt alszunk)

2013. jún. 21. 14:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elolvastam egyből az egyik közeli hozzátartozóm jutott az eszembe! Rémisztően hasonlít a két helyzet! Először a nő a barátaitól marta el a férfit...Mára évek teltek el és most már a testvérét is gyűlöli! Most a nő azon "dolgozik",hogy az anyjáéktól is elmarja!!! Már rá sem ismerek erre az emberre!!! Egyszerűen felfoghatatlan mit tesz!!! A nő családja persze tökéletes! Ami a legrosszabb az az,hogy ez mind úgy történt,hogy nem lehetett megakadályozni,mert minden a férfin múlott. Nem tudjuk,hogy mi ennek a nőnek a célja,de az biztos,hogy már teljesen nem a családunk része a férfi!!!

Kívánom,hogy nektek ne alakuljon így,de úgy éreztem le kell írnom,mert ha tehettem volna, figyelmeztettem volna ezt a férfit,de senki nem gondolta,hogy ez így elfajul!!! Ezzel csak arra célzom,hogyha rosszabbodna a helyzet,vedd észre!!!

2013. jún. 21. 14:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Kedves draga jos, aki megmondta hany eves es milyen nemu vagyok...mindkettovel mellefogtal...
2013. jún. 21. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Én nem értem azokat az embereket (és természetesen lehet ez az én gyengeségem is) akik azt gondolják, hogy ez a helyzet változni fog, vagy hogy ebből a kapcsolatból valaha is lesz valami. Ha két ember ennyire különbözik és a csaj ennyire hisztis, akkor mi lesz ebből később?

Semmi.

Szakítani kell és menni tovább. Semmivel nem leszel boldogtalanabb, mint most, állandó vitatkozás mellett. Ez nem szerelem, hanem valami egészen más.

2013. jún. 22. 09:50
 14/19 macintosh ***** válasza:
100%
AZONNAL MENEKÜLJ, DE KOMOLYAN!!!
2013. jún. 22. 10:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Ültesd az öledbe a buszon legközelebb.
2013. jún. 22. 17:04
 16/19 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy szeretem, belegondolok jozan paraszti esszel en is elhagytam volna mar.... De szeretem es nem vagyok ra kepes
2013. jún. 22. 18:14
 17/19 anonim válasza:
Némileg hasonló helyzetben vagyok nőként, ezért megpróbálom elmondani, mi lehet a problémája a barátnődnek- ha nem így van,akkor bocsi. Szóval, elképzelhető, hogy olyan konzervatív és romantikus beállítottságú nő, aki egyrészt azt szeretné, hogy ő legyen a legfontosabb az életedben, és a többiek (beleértve barátokat) csak utána jöjjenek, és azt érzi hogy ez nem így van, másrészt hisz a hagyományos férfi-női szerepkörben, miszerint a férfinak kell az erősnek, támogatónak (igazi lovagnak)lenni, aki védi, oltalmazza a nőt, tartja magát minden helyzetben (nézd meg a Lovagregény c. filmet, talán arra vágyik, hogy olyan kitartó és küzdő legyen a pasi) és azért kiakasztó pl hogyha még az is fáradság a férfinak hogy a buszon álljon, vagy hogy egy kis rosszullét már tönkrevágja a meghitt együttléteteket, főleg hogy a barátaiddal való együttlétet nem. Ha ilyenre vágyik a nő, és te nem ilyen beállítottságú vagy, jobb mielőbb befejezni a kapcsolatot.
2013. okt. 16. 10:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Kerdezo, mi lett a vege? En is ilyen helyzetben vagyok..
2015. aug. 31. 23:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelt volna, hogy most hol tartanak. Már többször is megkerestem ezt a kérdést!
2016. nov. 3. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!