Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya ember már nem is lehet boldog és magányosan éli le az életét?
Elnézést,a kommentjeim nem a kérdezőnek szóltak, amennyiben ez az első kérdésed, akkor összekevrtelek egy ugyanilyen kérdéseket feltevő szánalomtengerrel, aki itt ontja a nyomorát ránk hónapok óta. Ha először tettél fel ilyen kérdést, az még elfogadható. Megkövetlek, elnézést.
#30.
Értelek és elfogadom.
Ezért vannak a világon a k-urvák. El lehet menni k-urvázni, semmi és senki nem tiltja.
ez lenne a korrekt cselekedet ezektől a lúzerektől.
Ja hogy nem akarnak fizetni?
Az élet az nem kívánságműsor. Szerinted csak neked vannak problémáid?Ocsmánynak születtél, senki nem ér hozzád ingyér?? akkor FIZESS de ne nyávogj.
khmmmmmm.
A lelki része egy kapcsolatnak nyilván hiányozni fog valamennyire, de ezen túl kell lépni.
Mi van a katolikus papokkal, szerzetesekkel? Most hagyjuk a pedókat. A legjobb, legtisztább ember akit ismerek egy katolikus pap. Hoppá. Ő mivel motiválódik? Akkor itt most összedőlt a piramis.
Az egész csak lelkierő kérdése.
Minden fejben dől el. A piramis egy kamu.
Vagy az alantas létben ragadsz, és szenvedsz egész életeden át, vagy túllépsz önmagadon, és elkezdesz ember módjára viselkedni, küzdeni.
lehet, hogy meggyőztél a piramisról.
De ekkor most mi legyen a konklúzió? Kiderült, hogy a piramis valószínűleg elvi síkon működik, de ettől a kérdező élete hogy oldódik meg?
Én most komolyan elbizonytalanodtam. A kérdező helyzetében lévő ember, amennyiben nincsen felsőbb célja, ami motiválja, mit tegyen?
banyek. azt hittem én oszthatom itt az észt, de most nagyot koppantam, elbizonytalanodtam és elkeseredtem :(
Mi legyen? :(
Semmi különös konklúziót nem lehet levonni, ha csak nem azt, hogy a kérdezőnek minden erejével azon kell lennie, hogy végre párt találjon magának, hiszen tényleg fel fogja emészteni a magány. És addig úgy sem fog másban jobban teljesíteni, ha az életének egyik alappillére hiányzik. Mert pont erre akartam rávilágítani, hogy a szex az egy alappillér, bár nem mindenkinek elérhető. (Nekem sem.) De akkor senki se várja el tőle, hogy majd ki tud teljesedni az életben.
Félre ne értsd, attól még lehet értékes tagja a társadalomnak, csak egyszerűen képtelen lesz elérni a képességeinek a határait. Ha megnézed, a vállalati ranglétrákat, a magasabb pozíciókban szinte alapelvárás a "rendezett családi háttér". Véletlen lenne? Nem hiszem. Tény, hogy egy boldog párkapcsolatban élő ember munkabírása, teljesítőképessége, stressztűrő (sőt még a fájdalomtűrő) képessége is megugrik.
Szóval kedves kérdező, ne add fel, még nekünk csúnya embereknek is lehet szerencsénk, és talán majd te is megtalálod azt, aki el tudja fogadni a csúnyaságodat. (Az enyémet még senki sem tudta, de én még mindig reménykedem, és keresem a többszázezerből azt a valószínűleg csak 1-et, aki képes elfogadni.) De ha megtalálom, tudom, hogy minden sokkal, de sokkal jobb lesz.
"De akkor senki se várja el tőle, hogy majd ki tud teljesedni az életben."
b+ hát ha ez tényleg így van, akkor most nagyon magam alá kerültem miattad.
nem gondoltam volna, hogy ez egy ennyire összetett dolog, és úgy alapjában véve nem gondoltam, hogy ennyi mindenre kihat a külső.
Elhiszem neked, hogy minden amit írsz igaz, és elhiszem, hogy tényleg a külső akadályoz meg téged az életed jobbá fordulásában, mert a hozzáállásod nekem teljesen jónak tűnik.
Én naívan azt gondoltam, hogy ezt a felgyülemlett többletenergiát bele tudod fektetni a szakmai fejlődésedbe vagy az önmagad fejlesztésébe, de most beláttam, hogy ez sajnos nem így működik.
Elkeserítettél engem, mert te nem nyavajogsz, beletörődötten írsz.
Szarügy b+.A remény hal meg utoljára, viszont -ha ez jelent valamit neked- én nagyon sajnállak. mert elég nyugodtan és normálisan állsz a dolgokhoz, pedig úgy tűnik, ez egy elég xar és kilátástalan helyzet.
Most mit írjak neked? Kitartás, gondolom mást nem is nagyon lehet.
De ugye nem a levegőbe beszélsz? próbálkoztál párt találni eleget, ugye? Válogatós se vagy, ugye?
Barátaiddal mi van? Azok közül nincs egy olyan, aki kezdene veled a belsőd alapján?
nekem elég sok barátom van,akik mind hihetetlen jó arcok, elképesztő jó emberek. és sok közülük klasszikus értelemben véve "csúnya". Értem itt, hogy rusnya arcú,előnytelen, szar külsejű,szakadt, Tajgetosz-pozitív genetikailag, zsírdisznó, ápolatlan stb.
Az egyik legjobb barátom egy hányadék ápolatlan, bartosista életmódot folytató, hót lepattant félcsöves arc. De az a vicc, hogy én erre tulajdonképpen csak most jöttem rá, hogy ennek a kérdésnek az apropóján belegondoltam.
Ezeknek szinte kivétel nélkül van nője,sőt,néhányan a baráti társaságon belül is kavargatnak. de nem ám ronda nő, hanem olyan nő, hogy hajjaj. ezek nagyon-nagyon jó nők majdnem mind, akik belsőleg is abszolút rendben vannak.. na most ezt akkor hogy?
a vicc, hogy a bartosistának van a legjobb nője, egy modell csaj Kárpát-Ukrajnából.
Most akkor velük mi van?
A helyzet az, hogy az én barátom se egy modell.
nagydarab, mondhatni kövér,nem túl izmos és tulajdonképpen eléggé igénytelen, most hogy így végiggondolom. főleg a ruhája kifejezetten okádék néha, mert leszarja ha kopik, szakad, szarja lecserélni. Fürödni ugyan szokott, de kifjezetten utál, ahogy borotválkozni is. Én így ismertem meg, és nekem nagyon bejön a stílusa, kinézete. Egy abszolút skálán ki tudja hanyast érne el, 3-4 körül gondolom, de számomra olyan 8-9 körül van,mert nekem ez jön be. Ennyi.
Lehet, hogy ez nem a legjobb példa volt, mert egy pöppet én talán az átlagnál igénytelenebb vagyok az ilyen külsőségekre. De a belsőre viszont nagyon-nagyon igényes.
Evvel csak arra akartam rávilágítani, hogy rossz helyen keresgélsz, nagyon rossz társaságba jársz.
nagyon rossz társaság az, ahol az alapján ítélik meg a másikat, hogy hogyan néz ki.
a szórakozóhelyek, ahol senki sem ismeri a másikat enyilván e felé tendálnak. Ott a külső fontos, mert k-urvára nem hallod a másik mondanivalóját a kispál és a borztól vagy david guettától ezért csak iszol és iszol.
nagyon rossz körökben mozogsz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!