Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csúnya ember már nem is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya ember már nem is lehet boldog és magányosan éli le az életét?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam sokszor a csajozással de sose jött össze semmi és már feladtam de viszont így felemészt a magány!!Nem tudom mit tegyek!!26/F

2013. jún. 19. 18:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
0%

rengeteg rusnya férfinek van családja, gyerekei. Csak az én ismerőseim, barátaim között tudok 4-5 iylet. Egyik volt tanárom nagyon visszataszító jelenség volt, akiről úgy járta, hogy 40 x évesen az anyjával él. Erre most hallottam, hogy megnősült és gyereke lesz.

Szerinted ez hogy lehet?

na?

Megmondom: nagy tudású fizikatanár, szereti a tanítást, elhivatott, kellemes jellemű, normális ember, akinek valószínűleg nem 24/7 az önsajnálat jár a fejébe, hanem egyéb, fontosabb és hasznosabb dolgok.

Te tudsz valamit nyújtani, ami miatt értékes lehetsz egy másik ember, vagy a társadalom számára?

NEM?

Na látod.

Öld meg magad.

2013. jún. 22. 11:46
 22/48 anonim ***** válasza:
84%
Tudok, de ti csajok ezt leszarjátok, titeket csak a külsőségek érdekelnek. Érdekes egyébként, h itt gyk-n mindenki tud olyan csúnya férfit, akinek van párja, a valóságban mégse lehet látni egyet sem.
2013. jún. 22. 11:50
 23/48 anonim ***** válasza:
4%

"Akik génhibával v egyéb betegségekkel születtek, azok a lányok is találhatnak párt maguknak, mivel a fiúk nem annyira felszínesek, mint a lányok. Te gondolom nem találsz, ilyen stílussal."

génhiba, te agyhalott. Down-kór például, vagy egyéb súlyos betegségek.

Miért rólam beszélsz?Én itt most miért vagyok fontos?

A stílusom azért ilyen, mert fel#asztad az agyamat.

2013. jún. 22. 11:51
 24/48 anonim ***** válasza:
0%

légyszíves sorolj egy párat a jó tulajdonságaid közül.

kevés embert ismersz.

én nem egy iylet tudok. 100-at.

2013. jún. 22. 11:53
 25/48 anonim ***** válasza:
Parancsolj: intelligencia, humor, segítőkészség, kedvesség (utóbbi persze csak normális emberekkel, tehát veled nem). És mindez nem érdekel senkit, mert ronda vagyok.
2013. jún. 22. 12:00
 26/48 anonim ***** válasza:
0%

Na látod. Ha ennek csak a fele is igaz, az már egész jó :)

Nézd. Én valahol megértelek téged. De sajnálni nem tudlak.

Én Bp-en lakom, és amit nap mint nap az utcán látok az meggyőz engem arról, hogy amit itt összehordasz az egy forintot sem ér.

Rengeteg embert ismerek és látok nap mint nap.

Rengeteg előnytelen, szar külsejű, tajgetosz-pozitív ember normális életet él, és ezért valóban megérdemelnek valamennyi tiszteletet. De ellenkező esetben viszont én nem sajnálom őket.

Valóban szarügy rusnyának születni, és biztos rengeteg hátrány ér, ebben az elbaxxott, beteges társadalomban.

Ez nyilván igaz.

DE ha te tényleg rendelkezel az általad felsorolt tulajdonságokkal (intelligencia!!) akkor ezen túl KELL lépned.

Az egót le KELL győzni.

Ismered Erőss Zsoltot?Nekem ő volt a példaképem, olvashatnál róla valamennyit, nem ártana.

Olvass, művelődj, mert szerintem rád fér.

Eckhardt Tolle. Ismered?

Bele vagy süppedve a saját önsajnálatodba.

Szánalmas vagy.

Te nyilván

hiába személyeskedsz.

2013. jún. 22. 12:12
 27/48 anonim ***** válasza:

Ismerem Erőss Zsoltot, és tisztelem is, de nem tudom, h jön ez ide. Eckhardt Tollét nem.

Te pedig jóval többet személyeskedsz. Vagy az "öld meg magad" nem annak számít? :)

2013. jún. 22. 12:17
 28/48 anonim ***** válasza:
0%

úgy jön ide, hogy ő szerintem a legmagasabb szintű emberi minőséget képviselte.

Legyőzte önmagát, nem egyszer, hanem rengetegszer.

Úgy jön ide, hogy példát vehetnél a kitartásáról és akaraterejéről. Volt egy célja, ezért élt, és nem hagyta, hogy a beteges társadalom, vagy bárki eltántorítsa tőle.

A boldogság nem csak a párkapcsolatban keresendő, sajnálom, hogy idáig még nem jutottál el.

A boldogság elsősorban önmagad legyőzésében, az egó felett aratott győzelemben keresendő, ami egy belső harmóniával jár, aminek zéró köze van ahhoz, hogy milyen a külsőd.

Kérlek téged, hogy olvasd el a Most hatalma c. könyvet.

Ismered Avatarát? Egy nagyon csúnya. lófejű nő, mégis 100ezrek nézik az előadásait.

https://www.youtube.com/watch?v=LXH8j7Bh8tA

2013. jún. 22. 12:31
 29/48 anonim ***** válasza:
0%

te sajnos Erőss Zsolt ellenpólusa vagy, a legalacsonyabb szintű emberi létforma.

Az önsajnálat, cinizmus és külsőségek börtönében tengeted életedet.

Ha 24/7 önmagadon és az elbaxxott küllemeden agyalsz azzal mit érsz?

Több leszel tőle, fel lehet rád nézni valamiért, alkottál valamit, tetté valami érdemlegeset életedben, azon kívül, hogy n+1 szájbabaxxott kérdést kiírsz ide?

Segítettél valaha egy nálad szerencsétlenebb sorsú embernek, gyereknek, állatnak?

Alkottál már valamit, tettél már olyat, amivel másnak örömet okoztál, anélkül, hogy neked abból jó származna?

Ha ezekre a válasz nem, akkor értékeld át az életed.

2013. jún. 22. 12:41
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Vissaeső: Azért pár gondolatot én is hozzáfűznék a mondandódhoz. A párkapcsolat olyan, mint a pénz. Önmagában nem boldogít, viszont a hiánya igencsak boldogtalanná tudja tenni az embert. Demotiváló a hosszú időn keresztül tartó magány. Az emberi motivációkutatásban még az 50-es években Maslow megalkotta a piramisát, ami talán többé kevésbé elfogadható. A piramis legalján a következő elemek szerepelnek: fiziológiai szükségletek: evés, ivás, alvás, légzés, homeosztázis fenntartása és SZEX. Ha valaki huzamosabb időn át ezekhez nem jut hozzá a magasabb célok nem működnek motivátorként.
2013. jún. 22. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!