Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor lesz már barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már barátom?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és utoljára 5ben volt barátom.(ami nem is számít annak)majdnem az összes barátnőmnek volt már komoly kapcsolata.és nem is szüzek már.én meg itt vagyok tök egyedül..és egy csomó rondább lánynak is van pasija..és az egyik csaj olyan büdös,hogy a közelébe sem megyek,mert hányingerem lesz..és még neki is van..egyébként nagyon hajlamos vagyok beleszeretni másokba most pl a neten egy csávóért vagyok annyira oda,hogy állandóan a facebookján a képeket nézegetem meg az ask.fmjén írogatok neki..tök gáz..éjjel nappal rá gondolok..tudom,hogy ez nem igazi szerelem,de szörnyű,hogy nincs soha mellettem senki.próbálok is pasizni egy csomószor volt,hogy elmentünk bulizni és csókolóztam valakivel de aztán másnap meg semmi egy emberrel beszéltem utána de ő meg nagyon idős volt hozzám képest..úgy érzem,hogy egyedül fogok megdögleni.és soha sem számíthatok senkire..mivel a barátnőim is a pasijukkal vannak:(

bocsi ha szarul fogalmaztam..

2013. jún. 17. 23:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

16 évesen szerinted miről késtél még le?

Mondjuk ha komolyabb kapcsolatot akarsz akkor ne buliban akarj ismerkedni. Ott nagyon ritkán jön össze egy komolyabb.

2013. jún. 17. 23:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Majd ha Frodó célba ért.
2013. jún. 17. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyugi és higgadj le szépen. Attól hogy a barátnőidet már kilyukasztották attól még nem kell hogy a tömeg után menj. Majd csak akkor ha tényleg úgy érzed. Biztos találsz majd egy srácot aki ugyan úgy szeretne veled lenni mint te most. 16 év hosszú idő főleg neked mivel ez az eddigi teljes életed. Viszont ha belegondolsz hogy kb 70 éves korodig élni fogsz akkor ez még csak egy nagyon kis része. Ezért mondom azt hogy fiatal vagy. Van időd bőven. Össze fog jönni nyugi.
2013. jún. 17. 23:48
 4/11 anonim ***** válasza:
16 éves létedre eléggé gyerekes vagy. Majd ha értelem is társul a fantasztikus külsődhöz, lehet lesz jelentkező L/18
2013. jún. 17. 23:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyuuuugi, 16 évesen ugyan ez volt velem is. Bulikban néha pasiztam, de nem lett semmi komoly. Már én is azt hittem, hogy egyedül halok meg..Most 17 vagyok és úgy jött a barátom, mint derült égből a villám csapás.
2013. jún. 17. 23:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Írhatsz privit ha szeretnél, mert én is ebben a cipőben járok :) 16/f és van egy közös bennünk :)
2013. jún. 17. 23:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem már lekéstél a pasizásról :(
2013. jún. 18. 00:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Fél kettőkor.
2013. jún. 18. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is, ilyen korban már hova pasiznál?Kiöregedtél,törődj bele.Az élet elszáguldott előtted.
2013. jún. 18. 00:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 19 éves vagyok és nem volt még pasim. Lett volna rá alkalmam az elmúlt években h szerezzek de én megvárom az igazit :-) szeretnék én is nagyon, de inkább megvárom a nagy őt mint hogy..na mind1..Szóval sztem 16 évesen ne legyél kétségbe esve h egyedül fogsz megdögleni :DDD
2013. jún. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!