Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátom?
Figyelt kérdés
Néha kétségbeesem, és meggyőződök arról, hogy nekem már soha nem lesz barátom..:(Miéért?2013. jún. 17. 21:15
2/14 A kérdező kommentje:
mert nem tudok ismerkedni. amint arra kerülne a dolog hogy egy fiúnak felkeltettem az érdeklődését beparázok, és szinte önvédelemből, majdnem hogy szándékosan elszúrok inkább mindent.. aztán megbánom persze...
2013. jún. 17. 21:20
3/14 anonim válasza:
Nem vagyok jövőkutató,de szerintem lesz.Ha más nem,itt vagyok én.
5/14 anonim válasza:
Sokan voltak, vannak és lesznek is így, de egy biztos közös bennük, hogy találtak párt maguknak.
Ne görcsölj ezen és ne ez legyen az életcélod, hogy mindenképpen párt találni. Éld az életed ismerkedj és majd úgyis jön.
Ha gondolod nyugodtan írhatsz ismerkedés céljából.
6/14 anonim válasza:
Emiatt ne parázz, első sorban tuti hogy kapsz most majd jó pár privátot. Aztán gondolom még fiatal is vagy lesz még egy csomó időd gyakorolni és egyszer össze is fog jönni. Elsőre mindenki mindenbe béna. Gyakorolni kell ezt is mint bármit az életben. Persze hogy az elején kudarcok fognak érni de aztán a tapasztalat majd utat mutat.
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2013. jún. 17. 21:28
8/14 anonim válasza:
Ne aggódj! Nekem meg barátnőm nem lesz soha. Vannak akik a magányra születnek. (Mondjuk lányként te azért picit szerencsésebb helyzetben vagy)
9/14 A kérdező kommentje:
én aztán biztos nem születtem magányra, ha más nem, hát ott van a csomó csodálatos barátom!
2013. jún. 17. 21:35
10/14 anonim válasza:
Sztem ne spilázd túl.
Add meg mindennek a lehetőséget,h valami jó süljön ki belőle.
Ja és add önmagad,ha van most alakulóban valami,a pali biztos értékelni fogja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!