Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok kövér, a pasim mégis daginak becéz! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
180 magas vagyok és 53 kg, de a barátom mindig daginak hív(persze nem olyan bántóan),mert elég sokat eszek. Ez engem mégis nagyon zavar, mert ezek szerint nincs velem megelégedve, és már előtte nem is merek enni. Szerintetek mit tegyek, vagy hány kilót kellene leadnom, hogy ideálisan nézzek ki?2013. jún. 15. 12:07
21/27 anonim válasza:
A mai nap a kamu kérdések napja? :D
Egyébként 180 cm-hez betegesen kevésnek tekinthető az 53 kiló, bár vannak olyanok is, akik alkatilag nagyon vékonyak. Ha valakit ilyen paraméterekkel daginak becéznek, akkor az irónia. Kb. mintha egy százötven kilóst nádszálkisasszonynak hívnának.
22/27 anonim válasza:
A legegyszerűbb számítás:cm-110=kg
vagyis:
180-110=70(azt mondják-/+5kg még belefér)
Ezek szerint sovány vagy. Akk meg jó is ha sokat eszel.
23/27 anonim válasza:
Utolsóóó <3 Végre valaki aki úgy számol mint én. :D
24/27 anonim válasza:
Utolsó előtted lévő vagyok.Ez a számítás a jó de én inkább így számolok:170cm alatt min 80 max 110 kg ez nekem az ideális.:P
25/27 anonim válasza:
Én 188 cm vagyok, ehhez voltam anno 58 kg. Eszméletlen vékony voltam, elég ijesztő volt :D A 180/53 kb ugyanolyan...Most vagyok 74 kg de még ez is vékony, nem hogy dagi...szóval leadnod semmit sem kéne, inkább hízni, szerintem. A barátodnak meg mondd meg, hogy zavar, esetleg kérdezd meg tőle, hogy azért mondja-e mert dagadtnak tart, vagy ennyire nincs fantáziája, hogy nem tud normális becenevet adni? 25/L
27/27 anonim válasza:
B@sszadd pofán egy vasalóval vagy orálnál harapjál rá izomból a fa..ára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!