Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok kövér, a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok kövér, a pasim mégis daginak becéz! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
180 magas vagyok és 53 kg, de a barátom mindig daginak hív(persze nem olyan bántóan),mert elég sokat eszek. Ez engem mégis nagyon zavar, mert ezek szerint nincs velem megelégedve, és már előtte nem is merek enni. Szerintetek mit tegyek, vagy hány kilót kellene leadnom, hogy ideálisan nézzek ki?

2013. jún. 15. 12:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki többször is, hogy ez rosszul esik, de szerintem nem vette komolyan.
2013. jún. 15. 12:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez vicces:D nem vagy te egy kicsit túl érzékeny?
2013. jún. 15. 12:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Pont amiatt cukkol mert olyan vékony vagy mint egy fogpiszkáló.
2013. jún. 15. 12:36
 14/27 anonim ***** válasza:

Ez nagyooon kevés 180cm-hez..ez kb egy 165cm csajnak ideális....a barátod idióta...SZABADULJ MEG TŐLE..jobbat érdemelsz...és inkább hízz még...60alatt inkább kórosan sovány vagy...észbontó,ha valaki ennyire hülye hogy nem látja

-Vagy ha a pasid irónikus akkor azért hív így,mert szerinte borzasztóan vékony vagy...de egy pasi általában azt mondja amit gondol,sztem Lapát.

2013. jún. 15. 12:50
 15/27 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kicsit túlreagálom, de akkor is rosszul esik, főleg amikor hallom, hogy a többi lányt aranyosan becézi a barátjuk, engem meg daginak hív! (és már mások előtt is kicsúszott a száján néha).
2013. jún. 15. 12:50
 16/27 anonim ***** válasza:

Egy ilyen becenév tényleg bántó tud lenni, akkor is ha viccből hív így. Próbálj vele higgadtan beszélni még egyszer, hátha.. de ha eddig nem vette komolyan, mikor szóltál érte, akkor erélyesebben kell mondanod, hogy felfogja...ha akkor sem fogja fel, akkor te is találj ki valami bántó, de aranyos becenevet neki vagy nem tudom :D

pl.: minikukackám :D bár ez hosszú, valami rövidebb kéne :D

2013. jún. 15. 12:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, akkor b*szogasd te is a szarrágót, ne hagyd magad! Kicsibųzim, faszatlankám, fartúró, herepofa stb.
2013. jún. 15. 12:57
 18/27 anonim ***** válasza:
OMG, szólj neki, h ez bánt, ha ezt mondja, ha szeret, meg fogja érteni, és abbahagyja.
2013. jún. 15. 13:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm pasija egy időbe állandóan célzásokat tett arra, hogy kicsik a mellei..de csak viccből, sose mondta komolyan. A barátnőmnek ugye ez nagyon rosszul esett, mondta is neki, de nem értette meg. Még én is mondtam neki, hogy ezt nem kéne, mert nagyon megbántod vele...semmi eredmény. Aztán barátnőm EGYSZER mondta neki, hogy "neked meg kicsi a farkad"..na akkor a srác vérig sértődött, egy napig nem is szóltak egymáshoz. Aztán kibékültek és többet nem szívatta a mellméretével :)

(DE te nehogy lefogyj, inkább hízhatnál is)

2013. jún. 15. 13:06
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, hogy ironikusan cukkol azért, hogy hízzál? 180 cm 53 kiló borzalmasan kevés!
2013. jún. 15. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!