Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ezzel a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a kapcsolattal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni.

Barátnőmel már 2 hónapja együtt vagyunk.Tudom,hogy nem nagy idő,de nemtudom mit érez irántam,

de én úgy érzem,hogy szeretem.Egy héten általába csak egyszer találkozunk,mert

iskola közbe nekem is tanulni kell és neki is.Így nem sok időt töltünk együtt,van,hogy pénteken

vagy szombaton találkozunk.A lényeg az,hogy én úgy érzem,hogy csak én akarok ezért a kapcsolatért tenni.

Szokta mondani,hogy szeret,de egyszerűen nemtudom neki elhinni,mert ha találkozunk is csak

elnézünk egymás mellett,vagy csak köszönéskor van csók,az is inkább szájrapuszi mintsem csók.

Ha együtt vagyunk van,hogy találunk közös témát és van amikor nem.Engem csak az idegesít,hogyha

én bármikor is akarok valamilyen közös programot csinálni,akkor az a kifogás,hogy fáradt

vagy nemjó neki.Egyszerűen én ebbe belefáradtam,hogy mindig csak én teszek valamit ezért a

kapcsolatért.Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek érdemes lenne folytatni,vagy minnél hamarabb

megérné kilépni? 18F / 17L

2013. jún. 15. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki kellene lépned szerintem, így csak magadnak ártasz.
2013. jún. 15. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ha ilyeneken rágódsz és ő is folyamatosan hárítja veled való közös akármit is akkor:

lapát

2013. jún. 15. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap még tényleg nem sok idő. Viszont jobb lenne most kilépni belőle, mint később mikor már jobban belebonyolódtok. :)

Eleve gáznak tartom, hogy nincs közös témátok? Akkor miről beszélgettek? Egymás mellett ültök némán???

Miért nem találkoztok többet? Ott az egész hétvége... péntek,szombat,vasárnap. Nehogy azt mondjátok már nekem, hogy minden egyes nap tanultok... :D Egyébként meg itt a nyár... jön a suli vége. :) Ha érettségiztél akkor érthető a sok tanulás,de naaa...

Se egy fagyizás,se egy séta semmi romantikus édes kettes program nem érdekli akkor hagyd a fenébe. Mondd el neki őszintén, hogy neked ez rosszul esik és hogy ez így nem teljes kapcsolat ezért jobbnak látod ha vége.

Ha tényleg szeret és nem csak ócska kifogások voltak akkor küzdeni fog érted és nem hagyja hogy elhagyd. Hanem talál időt a közös programokra.

Az meg, hogy csak köszönéskor van csók, ami sokszor csak egy szájra puszi ... ???? Ember!!!!! Szerelmes pár vagytok vagy kicsit több mint barátság?????? :D 2 hónaposan nem hűlhetett ki a szerelem, ha egyáltalán volt. Hogy jöttetek ti össze, ha nincs közös téma?... ismertétek egymást vagy mi???

A lényeg,hogy így tényleg csak te teszel a kapcsolatért és semmi értelme az egésznek... :)

2013. jún. 15. 11:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,főleg az utolsónak! :)Egyébként,közös baráton keresztül ismerkedtünk meg.Ma is kérdeztem barátnőmet,hogy menjünk e valahová vagy valami,de mondta,hogy neki nemjó ma,de majd holnap úgyis találkozunk,mert már 1 hete megvolt beszélve 1 közös program. :) Majd meglátom,hogy alakul,de még egy kevés időt hagyok neki.
2013. jún. 15. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!