Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bosszúálló csajok/srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszúálló csajok/srácok?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan két éve vagyunk együtt!Megelégeltem,hogy az utóbbi időben elhanyagolt,valamint a haverjai fontosabbak lettek neki nálam.Miután közölte velem,hogy a mai estét sem töltjük együtt,mert ő a haverjaival lesz,de "ne haragudjak,nagyon szeret,és holnaptól kezdve csak az enyém lesz,és azt csinálunk amit én akarok...." szóval úgy döntöttem kivételesen nem megsértődök halálosan,hanem megleckéztetem, és írok egy hatalmas listát miket kell/fogunk csinálnunk,és egy szava nem lehet..Tanácsok?? Fiúk ti mi az,aminek nagyon nem örülnétek??:)Pl.: gyertyafilmes vacsi,CSAK csajos filmek,süssön-főzzön nekem.:)

2013. jún. 13. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És miből gondolod, hogyha beszélni nem lehet vele, akkor majd ez a "bosszú" meghatja?
2013. jún. 13. 23:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Talán onnan,hogy ismerem?! :))
2013. jún. 13. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor miért is kérdezed, hogy hogyan állj bosszút? Ha ennyire ismered, nem kellene tudnod magadtól, mi az aminek nem örülne?
2013. jún. 13. 23:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy ezt írod...:D Imádom az ilyen fajta embereket..:D Tudod azért,mert nem személyre szabott,hanem általános válaszokat várok!:)Belőled pedig már elegem van,szóval viszlát!
2013. jún. 13. 23:21
 15/15 kolosszus22 ***** válasza:
Utálod? Ritka nő. Hozzám jössz feleségül? :D
2013. jún. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!