Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, őszinte és normális válaszokat várok?
4 éve vagyok együtt a barátnőmmel, mind ketten 20 év körüliek vagyunk (igen fiatalok). Tudni kell, hogy távkapcsolatban élünk és én nagyon szeretem Őt!
Ennek ellenére nem bízom benne 100% ig mert volt egy féléves időszak a kapcsolatunk elején mikor is ő szakított velem egy másik fiú miatt, ez nekem nagyon fájt és sokáig nagyon magam alatt voltam. Fél év után egy csoda folytán az egyik közösségi oldalnak hála egymásra találtunk ő ott hagyta a fiút és vissza jött hozzám. Ez után előfordult még, hogy párszor jóba volt vele, de utána megkomolyodni látszott és azóta nyugi van. Mindig tudtam, hogy szeret és, hogy ezek a dolgok valószínűleg a hiány miatt voltak, mert igen ritkán találkoztunk de még mindig vannak kételyeim :S
Mit tegyek,? nem tudom nélküle elképzelni az életem, de a mai napig megvannak a kétségeim... Segítsetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!