Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segíteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni, hogy megkapjam a srácot? A legjobb barátnőm a riválisom! Úgymond versengünk egy srácért! És mér csak pár nap van a suliból!

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel ugyanabba a srácba vagyunk szerelmesek. A fiú velem sokszor szokott beszélgetni, de ugyanakkor a barátnőmmel is. Ha vele beszél az nagyon tud idegesíteni. Tudom, hogy ez gáz, de nem tehetek róla. Nem szeretnék ilyenen veszekedni a barimmal viszont néha nem tudom megállni, hogy ne legyek kicsit szomorú vagy flegma. A barátnőm mindig ott van ahol a srác. Onnan tudom, hogy hol van a fiú ha megkeresem a szememmel a barátnőmet. Nem tudom mit csináljak. Ráadásul mostanában egyre többet foglalkozik a fiú a lánnyal. Tök féltékeny vagyok. Viszont néha meg azt érzem, hogy én tetszem neki. Az a lány (az LB-m) bazi hangosan vihog fel és úgy érzem elnyom. Ez azt jelentené, hogy nincs esélyem? (amúgy 13 vagyok)

2013. jún. 5. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
marha jó barátnők lehettek ha egy srác miatt tönkreteszitek a barátságotokat
2013. jún. 5. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Ja hogy csak 13 vagy? Akkor nincs több kérdésem.
2013. jún. 5. 21:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaaahajj barátnők...ezért nem barátkozom lányokkal pedig én is lány vagyok...ok talán lehet belőlük jó barát amíg ninc sfiú a láthatáron, mert akkor már csak hiáságból is muszáj kicsit magukba bolondítani a másét... (jó nem akarok általánosítani, de ez elég gyakori női tulajdonság, amitől én nőként rosszul vagyok)

Sulin kívül találkozik valamelyikőtökkel a srác? mert ha nem a nyári szünet véget vet az egésznek....ha igen akkor az az esélyes

2013. jún. 5. 21:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy már mások is mondták,hogy nem túl jó a barátságunk,de másban viszont nagyon megértő.
2013. jún. 5. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:
bocs, de a srác dönt, nem Ti, ha lenne eszed hagynád, N
2013. jún. 5. 21:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Esélytelen,hogy találkozzunk mivel neki edző tábora van, külföldre megy. Meg persze nekem is vannak programjaim a nyáron. De azért köszönöm:)
2013. jún. 5. 21:56
 7/13 A kérdező kommentje:

Hagynom kéne? Lehetséges.

1.Nem mondtam,hogy tönkre megy a barátságunk!

2013. jún. 5. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez nem barátság, hanem a tipikus "egymás előtt jópofizunk, máskor viszont hátbaszúrjuk a másikat" kapcsolat.

És amint valamelyikőtökkel összejön valami, ez a felszínes kapcsolat is véget ér...

De remélem inkább egyedül marad a srác, vagy egy 3. lányt választ, mert nagyon gáz, ahogy viselkedtek. És, ha nem tudnátok, senkinek sem jönnek be a nyomulás, könnyen kapható lányok!

2013. jún. 5. 22:13
 9/13 FannaL ***** válasza:
Egyébként nézhetnéd a dolgokat az ő szempontjából is, oké oké szex lesz, csók meg minden, de vannak érzelgősebb fiúk, nem tudom ő olyan-e. Egyébként nekem is ilyen természetem volt, csak kaptam az élettől egy kis segítséget, hogy ne legyek akaratos és önző meg főnökösködő.(Bár még mindig én irányítok :D :D)
2013. jún. 5. 22:40
 10/13 FannaL ***** válasza:
Bocsi bocsi, nem ide jött volna, úhh, nagyon elnézést!!
2013. jún. 5. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!