Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni, hogy megkapjam a srácot? A legjobb barátnőm a riválisom! Úgymond versengünk egy srácért! És mér csak pár nap van a suliból!
Jaaahajj barátnők...ezért nem barátkozom lányokkal pedig én is lány vagyok...ok talán lehet belőlük jó barát amíg ninc sfiú a láthatáron, mert akkor már csak hiáságból is muszáj kicsit magukba bolondítani a másét... (jó nem akarok általánosítani, de ez elég gyakori női tulajdonság, amitől én nőként rosszul vagyok)
Sulin kívül találkozik valamelyikőtökkel a srác? mert ha nem a nyári szünet véget vet az egésznek....ha igen akkor az az esélyes
Hagynom kéne? Lehetséges.
1.Nem mondtam,hogy tönkre megy a barátságunk!
Ez nem barátság, hanem a tipikus "egymás előtt jópofizunk, máskor viszont hátbaszúrjuk a másikat" kapcsolat.
És amint valamelyikőtökkel összejön valami, ez a felszínes kapcsolat is véget ér...
De remélem inkább egyedül marad a srác, vagy egy 3. lányt választ, mert nagyon gáz, ahogy viselkedtek. És, ha nem tudnátok, senkinek sem jönnek be a nyomulás, könnyen kapható lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!