Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom,tök sokáig küzdött értem.Meg is kapott nagy nehezen,3 hónapig jártunk,minden oké volt,nagyon jól megvoltunk kiegészítettük egymást stb.Aztán körülbelül egy hónapja csak úgy,óráról-órára kidobott,az indoka az volt hogy már nem szeret...én hallottam olyan dolgokat hogy állítólag másik lányt akart volna,és ezért eldobott magától.De a csaj aztán kikosarazta.A helyzet az hogy én még mindig nagyon szeretem.A mai napig beszélünk mint 2 barát,de én többet szeretnék.Azért is szeretnék próbálkozni mert hátha megbánta hogy kidobott vagy valami ilyesmi.Vagy épp rájött mit vesztett.Nem tudni,nekem az az ötletem van hogy már ugye írtam neki egy teljes regényt hogy ne haraudjon ha néha féltékenykedtem vagy stb,és leírtam a szép emlékeinket,és hogy még mindig ugyanúgy szeretem.Szerintetek ezzel meg lehet hatni?Vagy mit csináljak?Vissza szeretném kapni őt és úgy érzem még nincs veszve!!

17/L

2013. jún. 5. 21:31
 1/1 anonim ***** válasza:

uhh szegénykém. szerintem ha más miatt dobott, addig nincs esélyed amíg belőle ki nem habarodik. ha már nem érdekli más, akkor kezd keresni, de ne add a tudatára hogy mi a szándékod. hidd el hiányozni fogsz neki. próbált elcsábítani és megmutatni mit vesztett :)

18/l

2013. jún. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!