Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nagyon hiányzik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon hiányzik egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve nincs barátom. Eddig nem is hiányzott, jól megvoltam, vszont az elmúlt 1-2 hétben másra sem tudok gondoln, csak, hogy mlyen jó lenne találni valakit. És ezalatt nem szimplán a szexuális kapcsolatot értem ... Hanem hogy valakit szerethessek és viszont szeressen, meg gondolom értitek ... de én nem vagyok az a kezdeményező típus, meg az összes pasi akivel mostanában vagyok, szimplán haverként tekint rám ...

Mit kezdjek most ezzel a helyzettel ? mert kezdek bekattani a sok szerelmes pártól körülöttem ...

21/L

2013. jún. 4. 23:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
értem és tudom én ezt, csak korábban túl sok csalódás ért ilyen helyzetekben, és ezért nem tudom már, hogy hogyan jelezzem egy fúnak, ha tetszik, többet szeretnék barátságnál , úgy, hogy ne legyen kínos ..
2013. jún. 5. 00:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Így: "F**k me!"
2013. jún. 5. 00:36
 13/19 A kérdező kommentje:
kösz -.- :D pont ez a jellegű "kapcsolat" az, ami most nem kell ... :D
2013. jún. 5. 00:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Gondolom :) Pont ez nem. Minden más igen, de ez soha. :DDD
2013. jún. 5. 00:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy azzal a kevés társasággal ezt a nyarat használd arra, hogy a barátaidon/ismerőseiden keresztül, eljársz olyan helyekre (koktélozni, biliárdozni, bowlingozni, vagy bármilyen populáris helyre ahol emberek vannak), ahol van lehetőség új arcokkal beszélgetni, és hagyd, hogy észrevegyenek/felfigyeljenek rád.

Még talán infó gyanánt elsütheted a barátaidnak, hogy most szabad vagy mint a madár és ezért kedved van nagy társaságban lazulni.

Akit érdekel, az érteni fogja a célzást! De lehet, hogy a barátaid segítenek hozzá, egy merőbe új kapcsolathoz!

Ki tudja mit hoz a holnap! :)

2013. jún. 5. 00:50
 16/19 A kérdező kommentje:

kedves #13#15 :D azért az a kapcsolat am egy "f*ck me" mondattal kezdődk ... egy éjszakánál tovább nem sűrűn tart ...

neked Steel Painter pedig köszönöm a jó tanácsokat, próbálom majd megfogadn és hasznosítani :)

2013. jún. 5. 00:54
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem lehet ezt tudni előre szerintem. Próbáld ki! :)
2013. jún. 5. 01:08
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

Egy éve,úristen.Képzeld én 7 éve nem találok senkit. :) Pedig még idős sem vagyok.

22/F

2013. jún. 13. 23:05
 19/19 anonim válasza:

Teljesen átérzem a helyzeted! Egy éve volt az első kapcsolatom ami számomra szinte tökéletesnek tűnt. Aztán kiderült hogy a másik nem szeret viszont. xd Nagyon nehéz volt elfogadni és túllépni, fél évig még próbáltam újra kezdeni vele, de nyilván nem érdekelte. Utána tudtam csak elfogadni ezt, azóta meg senki olyat nem találtam még, aki meglátja bennem a különlegeset, akin érzem hogy tényleg szeret és viszonozhatom is neki. Egyenlőre néha csak a barátaimmal meg a jó haverokkal tudom ezt az érzést feledtetni, akik hasonló cipőben járnak.

Kitartást kívánok neked!

20/F

2022. okt. 8. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!