Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? ( lent)
Figyelt kérdés
A suliból tetszik nagyon egy fiú. Ez már kb 1 hónapja van,és úgy tudom, hogy én is tetszem neki, mert nagyon úgy viselkedik velem. / ölelget, puszilgat, úgy köszön,hogy "Szia szivi", stb.../ Õ nem lép, én nem merek lépni.. Nem tudom, hogy mit tegyek. Örülnék nagyon, ha összejönnénk, de nem merek semmit tenni az ügyben. Nagyon szépen kérlek, segítsetek!! :)))2013. jún. 4. 20:46
1/5 anonim válasza:
Összeszedni a bátorságod és leszólítani. Nem olyan nehéz az, csak várd ki amíg egy egyedül lesz.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg, lépj te. Lehet nem tudja mit akarsz..
3/5 A kérdező kommentje:
Állandóan a haverjaival van..ês egy olyan miatt,mert én kezdeményeztem, már egyszer rosszul jártam..De majd megpróbálok beszélni vele..
2013. jún. 4. 21:11
4/5 anonim válasza:
Ha már ilyen "bizalmas" a viszonyotok, hogy szivinek szólít:P, akkor gondolom tudod a nevét is, nem tudom, mennyire jó ötlet, de ha van FB-d, ráírhatnál:)
5/5 A kérdező kommentje:
Persze,tudom a nevét,és elég jóba is vagyunk.:D
Mondhatni a legjobb haverom a suliba..csak épp ez a baj most..
Egyébként fb-m van,és lehet,hogy tényleg ráírok,hogy találkozzunk valahol ketten..és akkor elmondom neki..
2013. jún. 5. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!