Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Az utóbbi 1 hónapba viszont alig vagyunk együtt, minden hétvégén bulizni megy, leissza magát. Állítólag nem csajozik, de nem tudom azt se biztosan h megcsalt-e, azt se hogy nem. A kapcsolat elején megbeszéltük h együtt megyünk, mert mindketten féltékenyek vagyunk eléggé.Régebben ha hívták, inkább lemondta és velem aludt pénteken is, szombaton is. Most egyből megy bulizni a legkisebb helyre is, és van h már hétfőn ő kezdi szervezni a bulikat.Leültem vele h megbeszéljük, de csak annyit mondott h ő bulizni fog, mert ehhez van kedve. Egyre kevésbé érzem h szeret. És én nem akarom elveszíteni, hisztizni se szeretnék,jó barátnő akarok lenni de nem állapot h minden hétvégén egyedül ülök itthon és azon gondolkozok h vajon ő mit csinál.Nem tudok menni vele mert pánikbeteg lettem, de mikor tudtam menni mindig velem volt szombaton. Most kb akk jön ha dugni akar, ami csak neki jó én nem élvezem már vele. Szeretni szeretem, de nem tudom meddig bírom ezt.Mit tegyek szerintetek??
2013. jún. 4. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 4. 10:44
 2/4 A kérdező kommentje:
18, ö 20.
2013. jún. 4. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon egyoldalúnak érzem ezt a kapcsolatot. Keress egy olyan fiút aki viszont szeret és nem csak a szexet látja benned. Tovabb kell lépni!!!
2013. jún. 4. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Én voltam az első kérdező! Nagyon fiatal vagy! Biztos hogy eljö az igazi szerelem erre van még csomó időd és ne engedd hogy kihasználjanak ez fontos!
2013. jún. 4. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!