Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Van 1 lány, aki nagyon tetszik, már el is mondtam neki az érzéseimet Facebook -on, mert most nem tudunk találkozni.Természetesen, személyesen is ismerem, nem a Facebook -ra alapozom a kapcsolatot :D!Na, szóval az a lényeg, hogy én 14. - én repülök ki Angliába, nagyon valószínű hogy örökre ott maradok, de nem tudom őt itt hagyni.Egyszerűen, nem tudok aludni, annyit gondolkodok, segítsetek.

Ha ez számít, 14/F, megjegyzéseket a korom miatt nem kérek, mert úgysem érdekel, csak értelmes és segítőkész válaszokat kérnék, azoknak nagyon örülnék.:)!

2013. jún. 4. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a korod miatt mondom de hidd el egy ilyen laza kapcsolatért (nem évek óta vagytok együtt) kár kihagynod egy jó lehetőséget.
2013. jún. 4. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, én ezt értem, csak tudod, én sosem voltam az a csajozós típus, vártam egy normális lányra, aki azt érzi amit én, végre találtam egy ilyen lányt, és itt kell hagynom.Életem legszarabb időszakát élem most át még ráadásul mellette...
2013. jún. 4. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Elköltöztem hollandiába 2 emeletes kecó pont jó minden.! Vagy mégsé, a barátnőm nem akart jönni.! Bármit probáltam nem jött be.! De nekem mennem kellett.! Rossz volt hogy akivel minden nap együtt voltál nincs melleted.! Megszakadt minden kapcsolat vele nem telefonáltam és őse hívott fel.! 2 év eltelt és egy telefonhívás ő sajnálja de már késő, barátnőm volt.! És azt hiszem jól döntötem.! Kértem őt és nem szeretett volna jönni.! Lehetséges hogy akkor és szeretet eléggé mert ha szeretett volna velem jött volna.! Remélem tudtam segíteni.
2013. jún. 4. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a lanytol is fugg :) hogy belemegy-e egy tavkapcsolatba. Bar 14 evesen nem hisyem de semmi sem lehetetlen. En 15 evesen ismertem meg a parom aki 3000km-re el tolem es tobb mint egy ebe tavkapcsolatban elunk ( termeszetesen talalkozunk kb felevente de tervezzuk gyakrabbra is es minden este skypeolunk :) )
2013. jún. 4. 12:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Gondoltunk távkapcsolatra, mondom nem gáz a korunk, nagyon jól megvagyunk, nem csak gyerekszerelem :)!Az a gond a távkapcsolattal, hogy nagyon hiányozna, hogy egymáshoz tudjunk bújni, a folyamatos beszélgetés, stb stb..Nem bírnánk sajnos sokáig, de majd meglátjuk mi lesz :)!
2013. jún. 4. 12:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!