Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátommal egy cheten ismerkedtünk össze, nem randi chat, hanem csak sima barátkozós. Mondta, hogy fel szokott néha még járni, miután megismert állítólag törölte magát, mondta, hogy vendégként felmegy. Unatkoztam, úgyhogy én is felmentem beszélgetni, és láttam, hogy egy csajt próbált rávenni, hogy mutassa meg a camját. Elkezdtem rettegni, de nem akartam rárontani, ezért csak egy féltékeny smileyt írtam neki privátban, mire elkezdte mondogatni, hogy miért nem bízok benne, nem komolyan mondta a csajnak, hanem csak hülyültek,hogy soha sem csalna meg stb Annyira megsértődött, hogy hozzám sem szól, többen mondták, hogy szerintük megcsal, de én nem tudom kinézni belőle, hogy megcsalna, nem olyannak ismertem meg, mégis nagyon rettegek. Légyszi segítsetek, szerintetek mit csináljak?2013. jún. 1. 20:07
5/9 A kérdező kommentje:
4: egyik sem
2013. jún. 1. 20:10
6/9 anonim válasza:
Pf... nyilván nem fog sokat érni, amit mondok, de ha szeretne, nem mások érdekelnék a cam-ba. Nem hiszem, hogy sok energiát kéne belé fektetned. Hagyd a fenébe.
7/9 anonim válasza:
nem nézed ki belőle, nézd alamuszi macska nagyot ugrik
Neked kell tudnod, sajnálom, ebből nem lehet érzékelni, Neked meg nem kellett volna ráírni, majd kiderül N
8/9 anonim válasza:
Viccből sem kérünk ilyet lányoktól... szerintem.
9/9 anonim válasza:
Még neki áll feljebb? Nem gondolja veled komolyan..felejtős!Amúgy meg jó,h. ráírtál...ne gondolja,h. ő bármit megcsinálhat..veled jár,mást meg fűz...éretlen egy komoly kapcsolatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!