Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Figyelt kérdés
Mostanában a párom nagyon furcsán viselkedik, a telefonját is lekódolta előlem és nem is engedi megnézni. Többször is már hazugságon kaptam, de ő akkor sem mondta meg az igazat. Hazudott abban is hogy nem beszélget facebookon bizonyos lányokkal és szereti az ő képeiket lájkolgatni meg hozzászólni (pl. csini vagy, legjobb kép)...ehhez képest az én képeimet egyszer sem lájkolta még. És mostanában a találkozókat is lemondja. Szerintetek lehet hogy megcsal?2013. máj. 19. 08:46
3/8 anonim válasza:
ha egy ilyen emberrel vagy együtt,akkor meg is érdemled már bocs.....
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó üzenetet író, ezt hogy értetted hogy ilyen emberrel?
2013. máj. 19. 14:54
5/8 anonim válasza:
"hogy értetted hogy ilyen emberrel?"
Egy mániákus hazudozó,aki más nők képére csorgatja a nyálát.....
6/8 A kérdező kommentje:
Hát 1 éve lesz hogy együtt vagyok vele és nem ilyen volt amikor megismertem...
2013. máj. 19. 22:07
7/8 anonim válasza:
hidd el,nekem volt akiben 4 év után csalódtam akkorát,hogy előtte sosem gondoltam volna....hiába mondják hogy neked kéne ismerned az illetőt,az ember egy kiismerhetetlen faj....
8/8 A kérdező kommentje:
A gond csak az hogy nagyon szeretem és nem tudok vele szakítani.. de ha vele maradok az sem jó így
2013. máj. 19. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!