Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreatív ötletekre lennék kíváncsi!? A barátom csillogó szemekkel mesélte az alábbi történetet, úgy döntöttem ôt is meglepem valami hasonlóval.18/L
Lehet ilyen "12 menet" szerűen is.
Tehát adsz neki egy feladatot és ahol megcsinálja,ott fogja majd várni egy új.
Ha végig csinálja,akkor a 12. feladatnál megtalál :)
És az a csaj kastélyban lakik?
Nem tudom, szerintem egy 60 nm-es lakásban nem nagyon lehet elbújni. A padláson viszont nem szívesen várakoznék pár órát egy szál fehérneműben...
Én foley válaszához hasonlót éltem meg. Ott kincskeresés ment város szerte.
Kezdődött a postaládával. Amiben volt egy boríték, abban egy ajtó kulcsa. Aztán a kiderült, hogy a kulcs a könyvtár egyik szekrényének a kulcsa. A szekrényben volt egy könyvkód. Aztán a beazonosított könyvben a megjelölt oldalon volt egy vers.
A versből nagy nehezen rájöttünk, hogy irány a park...
A végén kilyukadtunk a koripályánál, ahol a pasi várt vörös rózsával... nagyon jó buli volt. :D
Ez aranyos :) Szerintem olyat is lehetne,hogy felveszel egy szexi fehérneműt,de fölé veszel egy festékfoltos pólót ami már nem fog kelleni,meg egy hasonlóan rossz gatyát vagy bármit :D és eldugsz egy ollót,meg egy kést,szikét,és ha megtalál egyet-egyet,akkor szétvághatja a pólódat,gatyádat.:) De csak egy ötlet.:D
Egy másik ötlet: készíts egy tesztet neki. Pl. 1.kérdés: Milyen színű a szemem? 2.kérdés. Mi a kedvenc színem? stb. A kérdések egyre nehezebbek legyenek,és ha jól válaszol,akkor lekerül egy ruhadarab rólad :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!