Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hoditsak meg egy nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hoditsak meg egy nőt?

Figyelt kérdés
Szoval a helyzet a kovetkezo. Lassan 1 eve huzodik a románc... Ő 19, en 18 mind a ketten imadjuk egymast en nagyon szeretem, es valszeg ő is csak egy a baj hogy ő nagyon tapasztalatlan parkapcsolat terén es nem meri elfogadni h ossze illunk, szerintem nemtudja elkepzelni h hogyis megy ez es mi fog kovetkezni ha jarunk. Nekem tobb is volt de soha ilyen nehez csajjal nem talalkoztam. Parszor taliztunk de mindig nagyon nehéz volt ravennem h eljojjon, es most mar nem is nagyon akar. Szoval a kerdes hogy hogy vehetnem ra h eljojjon megint es hogy ontsek onbizalmat egy zarkozott csajba? Enmar mindent probaltam de ugyerzem keves vok xd

2013. máj. 31. 00:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy eddig olyan egye-fene legyen módon belement, de azéér annyira nem jöttél be neki. ezért hezitál
2013. máj. 31. 00:22
 2/16 anonim ***** válasza:
te is divatból írsz ékezet nélkül? hogy rohadnál meg
2013. máj. 31. 00:23
 3/16 anonim ***** válasza:
5%
senki nem divatbol ir ekezet nelkul, valoszinuleg telorol irt, le vagy maradva kicsit edes aranyos draga szivem
2013. máj. 31. 00:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Tobbszor sirt miattam hogy nem vagyok ott mellette pl. Szulinapján. Mivel akkor nem tudtam elmenni es mas dolgom volt amit nem tudtam elhalasztani. Ezt hogy sirt tobbszor is baratnői mondtak
2013. máj. 31. 00:25
 5/16 anonim ***** válasza:

1. Tanulj meg ékezettel írni.

2. Hagyd a "vok" féle rövidítéseket.

3. Hagy el az "xd"-t, vagy ha már akarod írni, csináld rendesen: "XD".

2013. máj. 31. 00:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Iphonrol irok es most nem ez a lenyeg h h irok -.-
2013. máj. 31. 00:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Budos nyelvnaci gyokerek :D A segg hulyeknek mindig is szukseguk volt valami alter baromsagra hogy legyen mire tamasztani az egojukat, ilyen ez az okoskodo ratyigyerek is.
2013. máj. 31. 00:35
 8/16 A kérdező kommentje:
Joost mar valaszolnatok a kerdesre is?? xdddd
2013. máj. 31. 00:42
 9/16 anonim ***** válasza:
X:Dlodl nem xDDDXdxDd!!4!NéGYNéGY4!!xD!x!:!!D!
2013. máj. 31. 00:48
 10/16 anonim ***** válasza:
idegbeteg vagy? mostmar ezt is ertem, a nyelvnacizmus a klinikai esetek tuneteihez sorolhato.
2013. máj. 31. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!