Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy megszokás?
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok a barátom 23 2éve vagyunk együt ebből 1éve együtt is lakunk sok mindenen keresztül mentünk már voltak jó és rossz pillanatok is de valahogy az utobi 7-8 hónapban sokszor boldogtalannak és depresziósnak érzem magam én úgy érzem,hogy szeretem de néha meg csak megszokást érzek, ő azt mondja,hogy szeret de ez nem érzem az első 1 évben úgy éreztem,hogy én vagyok a világ legboldogabb embere most viszont már szinte meg se csokol/puszil a szex pedig nagyon jó vele de már az is egyre ritkább van,hogy 1héten egyszer de van hogy 2hét alatt 1szer szeretkezünk az első 1évben minden más volt mentünk minden nap kirándulni moziba sétálni mindenfele és akkor mindennap szexeltünk is, ha hazamegyek anyukámhoz kb 4orára alig várom már,hogy menjek vissza hozzá és úgyérzem megőrülök ha csak 1napis nem láthatnám össze vagyok kavarodva teljesen hol ezt hol az érzem miért van ez?2013. máj. 30. 03:02
1/4 A kérdező kommentje:
és még elfelejtettem leírni,hogy rosszul vagyok ha akár a baráti körünkből akár az utcán látom azt ha két ember boldog és csókolózik,mert írígylem őket,hogy ők mért puszilkóznak mi meg mért nem :S
2013. máj. 30. 03:04
2/4 anonim válasza:
Szerintem a ti kapcsolatotok már kihűlt. Te inkább az egyedülléttől félsz, már csak a szép emlékekhez ragaszkodsz. Beszéljétek ezt meg, és ha nem tudtok változtatni, akkor talán jobb most befejezni, mintsem boldogtalanul, kielégületlenül még húzni, amíg lehet.
Lehetséges, hogy egy kis szünet a kapcsolatotokban jól jöhet.Azt még talán érdemes megpróbálni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen egyszerű a válasz. Nagyon fiatal vagy még egy együttélésre. Neked hiányzik a pörgés, az események. De mivel szembesültél az unalmas hétköznapokkal (másoknál is így van), ezért érzel így. Nagyon sok kapcsolat, házasság fut zátonyra emiatt. Ha elhagyod, szakítasz vele, keresel másik párt, vele is csak az első hónapok, egy év (lehet több) lesz izgalmas, majd ellaposodik a dolog, és csakis Ti tehettek ellene, hogy feldobjátok újra az egészet.
4/4 anonim válasza:
szerintem is kihűlt! de ha szereted nem kell feladni! szervezz izgalmas közös programokat amire jó lesz majd visszaemlékezni és együtt nevettek majd! persze órákig sétálni egy parkban is nagyon romantikus de tényleg légy kreatív és próbáld meg! keltsd fel újra az érdeklődését! legyél kiszámíthatalan, pajkos, próbálj ki új dolgokat(pl a szexben). lepd meg csak úgy a munkahelyén a végzett meg ilyenek..ha tényleg szereted ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!