Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szülőknek, idősebb rokonokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülőknek, idősebb rokonoknak miért feladatuk nyaggatni az embert, hogy szerezzen már barátot/barátnőt?

Figyelt kérdés

Azt hittem csak nálam ez a helyzet, de nem. Haveroméknál is ez megy. Náluk voltunk, mentünk moziba, és az anyja mondta, hogy "... és mikor mész már egy lánnyal moziba kisfiam? Örülnék neki, ha találnál valami kedves aranyos lányt!"

És nálunk és ugyan ez van! xDDD Engem is folyton nyaggatnak, hogy mi van a lányokkal, miért nincs csajom "Én ennyi idősen már...." és elkezdik mesélni hogy nekik már 4. csajuk volt, meg egyszerre többel jártak, és akkor hogy csinálták, hogy ne bukjanak le...

Komolyan ezt mirért kell? Lassan olyan érzésem lesz, hogy az hogy az embernek van barátja/barátnője nem arról szól, hogy szeretet, meg szerelem... Nem! Azért van, mert ez egy elvárás! Kell hogy legyen és kész!

Másokat is nyaggatnak ezzel a szülők, rokonok?

2013. máj. 29. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem sosem mondták szüleim, és nem is volt soha csajom. Örülj neki, hogy a te szüleid normálisak, és próbálnak arra terelni, ahol neked is jobb lesz az életed. Az enyémet leszarták, mert nyomorult gyökerek a szüleim. Hallgass rájuk, megéri!

28/F

2013. aug. 19. 09:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem a szűk rokoni kör nem nyaggat ilyesmivel. Csak látom, hogy néha aggódnak, hogy túl magányos vagyok.

22L

2013. aug. 19. 09:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Régebben volt, hogy kérdezték: "na, a fiúk?". De mivel mindig "nincs semmi velük" volt a válasz, így szerencsére leakadtak a témáról. Amúgy én is nagyon utálom ezt. Régen is kezdtem cikinek érezni, hogy körülöttem mindenkinek van barátja/barátnője, csak nekem nem, és erre még jönnek ezekkel a kérdésekkel...

18/L

2013. aug. 19. 09:31
 14/14 anonim ***** válasza:
nah igen...pedig am nem is lenne olyan rossz a szingli élet, ha anyám nem mondaná el minden héten, h egyedül fogok meghalni...:D
2013. aug. 19. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!