Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 17 eves vagyok 2 eve van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 eves vagyok 2 eve van baratom, es rendszeresen elunk szexualis eletet. Nekem nagyon rendszertelen meg most is a menszeszem, de 2 honapja nem volt menszeszem, csak barna folyas. (tobbilent) Lehet terhesseg?

Figyelt kérdés

Terhessegre tunetek vannak, de mar volt hogy tobbszor is bebeszeltem magamnak a tuneteket vegulis nem lett semmi.

De most megint erzem a hanyingert, szagerzekenyseg, szedules stb... Teszteljek?!

2013. máj. 27. 17:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mar meg ne haragudj, de ha gyereked van akkor en csak sajnalni tudom hogy megbantad oket. Lehet az en felfogasom mas, de szerintem ismetlem NEM HEGYIBESZEDET kertem, hanem segitseget. Ezzel nem ersz el sajnos nalam semmit, mert en dontom el hogy mit csinalok.

Az ovszer szerintem megbizhato, fertozesek stb ellen is ved. Majd raerek akkor fogamzasgatlot szedni, ha az orvos is ajanlja. Meg nekem volt egy olyan mutetem, 13 evesen ami miatt egyaltalan nem ajanlott szednem.. Nem hiszem hogy igu barkinek van joga beleszolni hogy en mit csinalok az eletemmel es leszolni csak mert en vallalok felelosseget a tetteimert..

2013. máj. 27. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Kiscica. Még ha volna is gyerekem azt sem bánnám, de én nem is 17 évesen végzettség, munka nélkül szülném anyucika nyakára. Azért tudod van különbség egy 17 éves kislány meg egy felnőtt nő gyerekválalása között. Am azt eddig nem mondtad h óvszert használtatok, de akkor is jobb ha tudod h nem csak gumi meg fog.gátló van.

De te nagyon tudod h mit csinálsz mert te egy érett felnőtt nő vagy. Hát akkor hajrá.

2013. máj. 27. 19:23
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem a szuleim nyakara szulnem. :)

Ebben teljesen igazad van, hogy semmi vegzettsegem nincs meg, de az iskolat mellette is be lehetne fejezni de ezt ne is firtassuk tovabb.

Tudom hogy van 1000fele vedekezesi modszer mar, de en az ovszerban bizok a legjobban. Eddig is elofordult, hogy vagy 2-3honapig nem volt menszeszem elmentem dokihoz nem mondott semmit, ha nem voltam 10-nel egynel sem. Csak a kupokat irogattak fel meg tablettakat. Legutobb edesanyam nogyogyaszanal voltam, kb 5 honapja akkor o nem talalt semmit csak annyit mondott hogy meg varjunk mielott valamibe is belevagunk.

Es nem erzem magam erett nonek, se felnottnek. Csak tudom hogy mivel belevagtam a szexbe, mi a kovetkezmenye es mi a kotelessegem, ha bekovetkezik.

2013. máj. 27. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

Érett nő 17 évesen aki gumit használ és valószínűleg terhes? :) az jó. csak mert a gumi iszonyat drága, igénytelen megoldás. téged nem zavar hogy a pasid bőrét sosem érzed magadban, hanem undorító ragacsos gumis síkosító van benned?

ha kicsit is értenél hozzá, tudhatnád hogy 16 éves kortól a gátlónak csak pozitív hatásai vannak a szervezetedre, mivel Isten úgy teremtette hogy két dolog történjen életedben: vagy épp tehes vagy, vagy szoptatsz. ha egyiket sem teszed akkor megjelenik a természet ellenes menstruáció ami káros a szervezetre. ha nem tudnád.

2013. máj. 28. 01:53
 15/16 A kérdező kommentje:
milyen termeszet ellenes menstruacio? :|
2013. máj. 29. 19:34
 16/16 anonim ***** válasza:

14-es:

Te aztán igen sokáig eltávon voltál, amikor az észt töltötték a fejekbe. Ekkora baromságot életemben nem olvastam, azt hittem, hogy csak viccelsz.

A fogamzásgátló - akinek nincs szüksége rá - káros, mert beleavatkozik a hormontermelésbe, elhízást okoz, valaki nem szedheti. Aki cukorbeteg, vérszegény, májbeteg, szívritmuszavaros, magas vérnyomásos és egyéb, az is szedje, ő meg dögöljön meg, mert neki tilos? A menstruáció ráadásul öntisztulási folyamat is. Baj lenne, ha nem lenne.

Mekkora nem normális vagy, röhögnöm kell még mindig!

2013. nov. 29. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!