Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 17 eves vagyok 2 eve van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 eves vagyok 2 eve van baratom, es rendszeresen elunk szexualis eletet. Nekem nagyon rendszertelen meg most is a menszeszem, de 2 honapja nem volt menszeszem, csak barna folyas. (tobbilent) Lehet terhesseg?

Figyelt kérdés

Terhessegre tunetek vannak, de mar volt hogy tobbszor is bebeszeltem magamnak a tuneteket vegulis nem lett semmi.

De most megint erzem a hanyingert, szagerzekenyseg, szedules stb... Teszteljek?!

2013. máj. 27. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes, ha sperma jutott beléd. ENNYI.

Nyilván ha félsz, tesztelj.

2013. máj. 27. 17:41
 2/16 anonim ***** válasza:
Hogy ha már 2 hónapja nem jött meg csak barnázás van akkor igen, tesztelj. Mondjuk én már 1 hónap után elmentem volna orvoshoz...de Te tudod. Tesztelj, már bőven kimutatja.
2013. máj. 27. 17:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet és akkor kiderül. De mielőbb, mert az idő sürget.
2013. máj. 27. 17:43
 4/16 anonim ***** válasza:
Az esély meg van rá, hogy teherbe estél, ugyanis attól függetlenül a hormonok miatt barnás folyásod még lehet. Szóval, nem ártana felkeresni egy orvost. Ha kiderül, hogy nem vársz babát, akkor egyúttal írass fel magadnak fogamzásgátlót. Nem kell állandóan idegeskedni, és a menstruációdat is beállítja!
2013. máj. 27. 17:45
 5/16 anonim ***** válasza:
két év alatt nem irattál fel? :O te aztán rendes egy csaj vagy, hadd szívjon szerencsétlen pasid a gumival...
2013. máj. 27. 17:55
 6/16 anonim ***** válasza:
39%
17 éves a kérdező, nehogy már 15 évesen azzal terhelje a szervezetét, hogy fogamzásgátlót szed, ráér arra 18 felett.
2013. máj. 27. 18:02
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
A dugásra is ráérne 18 felett már nem azért. De ha már szexel akkor védekezzen rendesen. Ha csak gumival is, de az az első másodperctől az utolsóig fent legyen. Gondolom nem véletlen az aggodása. Legjobb ha orvoshoz mész kérdező. A teszt nem 100% és ha 2 hónapja késik akkor már csak kb 1 hónapod van ha nem akarod megtartani.
2013. máj. 27. 18:10
 8/16 A kérdező kommentje:

krdezo vagyok.

ha ugy adodna, hogy pici lesz hiaba 17 eves vagyok nem vetetnem el, es ezt a parom is igy gondolja hisz ha ketten csinaltuk, ha kulon ha egyutt fel kell nevelni es ennyi.

a fogamzasgatlot meg nem ajanlja az orvosom, mivel meg korai lenne a szedese, es nem istentiszteletet akarok a kerdesem alatt, hanem valaszokat a hegyibeszedet nem nekem kell tartani, en mar tul vagyok rajta!

A tobbi kommentelonek aki pedig segiteni probal, annak nagyon szepen koszonom! Mindenkeppen tesztelek egyet a hetvegen, es ha pozitiv ha negariv utana irany a doki, hisz ha jol tudom fertozesre vagy barmi masra is utalhat a folyas. :/

2013. máj. 27. 18:55
 9/16 A kérdező kommentje:
es ha mar o is szexelni akar ne keljen mar idoelott tonkrevagnom a szervezetem azzal, hogy fogamzasgatlot szedek..
2013. máj. 27. 18:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Az aztán értelem. Nem vágod tönkre a szervezeted fog.gátlóval de az életedet azt tönkreteszed egy gyerekkel. Gratula. Am lehet máshogy is védekezni. Csak ahoz ész is kéne nem csak p.na mi?
2013. máj. 27. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!