Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kéne csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

Van 1 lány a suliban (12 éves én 13). Nagyon tetszik nkem. Csak nem merek odamenni hozzá mert félek, hogy hülyeséget mondanék. Meg nem tudom igazán azt sem hogy mit kéne mondanom. Pl.: Szia. Tetszel nkem. Ez hülyeség?

Meg aztán ha ő visszareagálna, hogy én is tetszek neki akkor mit kéne mondanom,csinálnom?

2013. máj. 27. 16:42
 1/2 A kérdező kommentje:
Meg amugy mikor régen bejelöltem facen akkor nagyon nehezen jelölt vissza pedig láttam, hogy fent van. Osztálytársam bejelölte őt azonnal vissza is jelölte. Meg a suliban kicsit régebben a barátnőével mindig engem nézett egész nap. Még ma is látom, hogy néha ritkán néz engem.
2013. máj. 27. 16:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Keress valami jó alkalmat, amikor tudtok beszélni. Például ebédnél áll mögé a sorban, és kérdezd meg, mi van kiírva a menüre (ha van), vagy mi lesz a második, mert nem látsz el odáig. Aztán amikor leül egy asztalhoz, ülj le mellé, és kezdj el beszélgetni vele általános dolgokról. Ne vallj rögtön szerelmet neki! :) Előbb ismerkedjetek össze.
2013. máj. 27. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!