Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vesztettetek el a szuzessegeteket, hol es hany eves korotokban?
nem tudom. az csak jelent valamit hogy én már 3 éve kapcsolatban élek, másfél éve házasságban, az a srác meg még mindig egyedül van. vagy alkalmatlan, vagy már megkomolyodott, de már őt nem veszi komolyan egy nő sem.
ezt nem tudom, és már nem is érdekel:) csak sajnálom azt amit neki adtam, mert másnak is adhattam volna...
27/N
hol: a pasimnál
hány évesen: 18-18
és nem bántam meg, hogy ennyit vártunk. azóta is együtt vagyunk
21/L
Hol? Nálunk
Kor? Én 15 ő 17
Nem bántam meg,nem is fogom! Jobb embernek nem is adhatam volna! Talán sajnálom hogy fiatal voltam,a szüleim nem erre neveltek.De őszintén,egyeltalán nem változtatnék semmin!
csak sajnálom hogy olyannak adtam aki nem érdemelte meg... fiatalon hajlamos voltam elhinni ha egy pasi azt mondja szeret, pedig teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem, csak nem vettem észre a jeleket...
egyébként már túl vagyok rajta. boldog vagyok a férjem mellett:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!