Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex tali 3 év után, melyik arcodat mutatnád?
Attól, hogy felnőtt emberek még nem kell összeülni kávézgatni..
De eleve az gáz, ha egy embernek több arca is van. Az ilyet minimum kétszínűnek hívom és vargabetűvel kerülöm...
Nem hiszem kérdező, hogy álarcot kéne magadra öltened az exeddel való találkozáskor. Persze attól függ mit akarsz elérni ha jól meg akarod utáltatni magad akkor csak rajta egyébként teljesen felesleges. Majd még érte játszok szerepet mikor sz*rt se jelent már? Ugyan a kisujjam nem mozditanám érte örülhet, hogy a taliba belementél. Én már ott elküldtem volna az anyjába.
Mutass olyan arcot amilyen vagy, eltelt 3 év, mindketten túlléptetek a másikon. Minek kellene ilyen+ olyan arcot magadra erőltetni. Egyébként azt sem értem miért kell most feltétlen találkoznotok.
26F
Másfél év után taliztam az ex-emmel. Nem volt fájdalmas a szakitásunk - és amikor megláttam...a régi arcom mutattam felé, de ő nem igy tett.
Amikor hazaértem, rájöttem, nagy hibát követtem el azzal,hogy belementem ebbe az egészbe. Nem vagyok mai "csirke", de naiv voltam és nagy árat fizettem érte. Aki ismeri azt, hogy személyes bosszú - a szakitás végett - tudja miről beszélek most. Nem gondoltam,hogy erre ment ki ekkor az egész.
Ne várd hogy újra elkezdődik a kapcsolatotok, ha egyszer szakitottatok, annak oka volt. Kérlek gondold át alaposan. Kivánom, ne járj úgy mint ahogy én, ne használjon ki,ne legyél lábtörlő és ne okozzon szenvedést és a sebeket ne tépje fel a lelkedben.
En 20 ev utan talalkoztam vele ujra szivem torkomban dobogott .
Aztan megnugodtam pocak kopaszodo oke o is oregedett
Ugy viselkedtem vele mint egy ismerossel szia puszi meselj ennyi semmbarc viselkedes teljessen naturalis viselkedes a legjobb.
Aztan azt mondta meg szebb vagyok mint fiatalon es imadna.
Erre mosolyogtam ,,neked ez a vonat mar nem all meg kedves,,
Ezzel erthetoen tisztaztuk a dolgot pedig mindketten szabadok voltunk
Dexex az tortenelem oka van miert ex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!