Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ex tali 3 év után, melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex tali 3 év után, melyik arcodat mutatnád?

Figyelt kérdés
Találkozni fogok életem első szerelmével és első komoly kapcsolatával 3 év után. Egy iszonyú fájdalmas szakítás volt, nem is egészen azért mert már nem szerettem. Azóta neki és nekem is van másvalaki. Ti hogyan viselkednétek a találkozáskor? Mire kellene figyelnem?

2013. máj. 23. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10 Egyrészt mert felnőtt emberek, másrészt mert lehet olyan közös ügyük amit meg kell oldaniuk, és amihez senkinek semmi köze.
2013. máj. 24. 08:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi a fenéért másik arcot mutatni?? El kell bűvölni a hivatalos ügyek megoldásához??
2013. máj. 24. 08:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Attól, hogy felnőtt emberek még nem kell összeülni kávézgatni..

De eleve az gáz, ha egy embernek több arca is van. Az ilyet minimum kétszínűnek hívom és vargabetűvel kerülöm...

Nem hiszem kérdező, hogy álarcot kéne magadra öltened az exeddel való találkozáskor. Persze attól függ mit akarsz elérni ha jól meg akarod utáltatni magad akkor csak rajta egyébként teljesen felesleges. Majd még érte játszok szerepet mikor sz*rt se jelent már? Ugyan a kisujjam nem mozditanám érte örülhet, hogy a taliba belementél. Én már ott elküldtem volna az anyjába.

2013. máj. 24. 08:45
 14/18 kolosszus22 ***** válasza:

Mutass olyan arcot amilyen vagy, eltelt 3 év, mindketten túlléptetek a másikon. Minek kellene ilyen+ olyan arcot magadra erőltetni. Egyébként azt sem értem miért kell most feltétlen találkoznotok.

26F

2013. máj. 24. 09:20
 15/18 A kérdező kommentje:
Nincs okom elküldeni az anyjába. Névnapokkor, szülinapokkor emailezünk is, hogy mizu hogy vagy. Köszönöm a válaszokat
2013. máj. 24. 09:22
 16/18 A kérdező kommentje:
Mert van rá elég nagy esély hogy mostantól véletlenül egymásba botlunk. Akkor már inkább legyen egy normális találkozás és kevésbé lesz kellenetlen ha véletlenül összefutnánk. Rosszul gondolom?
2013. máj. 24. 09:25
 17/18 anonim válasza:

Másfél év után taliztam az ex-emmel. Nem volt fájdalmas a szakitásunk - és amikor megláttam...a régi arcom mutattam felé, de ő nem igy tett.

Amikor hazaértem, rájöttem, nagy hibát követtem el azzal,hogy belementem ebbe az egészbe. Nem vagyok mai "csirke", de naiv voltam és nagy árat fizettem érte. Aki ismeri azt, hogy személyes bosszú - a szakitás végett - tudja miről beszélek most. Nem gondoltam,hogy erre ment ki ekkor az egész.

Ne várd hogy újra elkezdődik a kapcsolatotok, ha egyszer szakitottatok, annak oka volt. Kérlek gondold át alaposan. Kivánom, ne járj úgy mint ahogy én, ne használjon ki,ne legyél lábtörlő és ne okozzon szenvedést és a sebeket ne tépje fel a lelkedben.

2013. máj. 24. 23:49
 18/18 anonim ***** válasza:

En 20 ev utan talalkoztam vele ujra szivem torkomban dobogott .

Aztan megnugodtam pocak kopaszodo oke o is oregedett

Ugy viselkedtem vele mint egy ismerossel szia puszi meselj ennyi semmbarc viselkedes teljessen naturalis viselkedes a legjobb.

Aztan azt mondta meg szebb vagyok mint fiatalon es imadna.

Erre mosolyogtam ,,neked ez a vonat mar nem all meg kedves,,

Ezzel erthetoen tisztaztuk a dolgot pedig mindketten szabadok voltunk

Dexex az tortenelem oka van miert ex

2013. máj. 25. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!