Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex tali 3 év után, melyik arcodat mutatnád?
Figyelt kérdés
Találkozni fogok életem első szerelmével és első komoly kapcsolatával 3 év után. Egy iszonyú fájdalmas szakítás volt, nem is egészen azért mert már nem szerettem. Azóta neki és nekem is van másvalaki. Ti hogyan viselkednétek a találkozáskor? Mire kellene figyelnem?2013. máj. 23. 23:56
2/18 who i am válasza:
Én ugyanúgy viselkednék, mint egyébként.
4/18 A kérdező kommentje:
i wanna rock - kösz hogy 'átérzed' a dilemmám és legjobb tudásod szerint adtál tanácsot..:S
2013. máj. 23. 23:59
5/18 anonim válasza:
"melyik arcodat mutatnád?"
Már hamisan és hazug módón állsz hozzá.Egy egyenes ember ezt sosem tenné, és igy:DD
6/18 anonim válasza:
A magyar kormányt bíráló sósavval leöntött arcomat.
7/18 A kérdező kommentje:
oké, konkretizálom a kérdést: legyek a magabiztos életemmel elégedett vidámság VAGY egy visszafogottabb változat de ... áá nem tudom. 3 éve nem találkoztunk és már érne a találkozás. De az egész olyan hülye szituáció, hazudnék ha azt mondanám hogy nem érint meg érzelmileg mert a szakítás is szörnyű volt.
2013. máj. 24. 00:09
10/18 anonim válasza:
mi a fenének újra találkozni az exxel? Nem mennek bele csak a jelenlegi életemet bonyolitanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!