Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a vélemyétek erről a lányrol?
Figyelt kérdés
Akartam vele webcamozni és azt mondta azért nem szeretne mert fél hogy nem jövök be neki..szerintetek csak kifogás vagy mit gondoltok?:D2013. máj. 23. 17:52
1/7 anonim válasza:
Bokolj neki ne legt puhany :) am mindeggyik csaj kereti magat ilyenkor
2/7 anonim válasza:
Így akar lerázni főleg azért mert te a kis nudlidat akarod neki mutogatni
3/7 anonim válasza:
képet már küldött magáról? ha nem, akkor előbb azt csikarj ki tőle, és mondd neki, hogy szép, vagy aranyos. ha tetszik. ha nem tetszik, akkor úgyse akarsz majd vele te se webcamozni gondolom.
4/7 anonim válasza:
én is mindig ezt mondom:S és sosem adom meg magam:))
5/7 anonim válasza:
Na figyelj, ez a válasz a kérdésedre, a többi hülyeség!!
A lány pontosan ugyanazt gondolja, amit mondott! Ha látott már rólad képet, tudja, hogy nézel ki, úgy érzi, hogy te hozzá túl jóképű vagy, nem vagytok azonos súlycsoportban... Úgy lehet rajta segíteni, hogy győzködöd még egy ideig, biztosra veszem, hogy szívesen kamerázna veled. Ha meg hajthatatlan, ijessz rá kicsit, és mondd, hogy akkor hagyjuk az egészet, ekkor tuti ugrik egyet, és megmutatja magát.
Biztos forrásból írok, lány vagyok. :D
6/7 anonim válasza:
Hiába pontoztátok le az 5-öst, Cassie-t, igaza van.
Én képet is alig merek küldeni néha...
17/L
7/7 anonim válasza:
Nem csak kifogás! Arról valóban győzd meg, hogy nem sex-camról van szó! Mindemellett azt gondolhatja, valamelyikőtök csalódni fog. Először képeket cseréljetek egymással, majd néhány szót egymással. Ha marad a vonzalom, nem fog meghátrálni a kamerától sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!