Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rakott ki facebookra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rakott ki facebookra egy melltartós lányról képet?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hete vagyunk együtt. Nem nagy idő tudom, de ma kirakott egy ismerőséről egy képet, ahogy a csaj melltartóban van, igaz valami vicces kép egy buliból de akkoris. Én megkérdeztem hogy ezt most minek, és megsértődött rám, nem szól hozzám. Normális hogy kiakadtam rajta? Úgy jön le mintha a csaja lenne...
2013. máj. 9. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod mit, megérdemelted. Ha gyökérrel adod össze magad akkor szívjál.
2013. máj. 9. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert nem azt nézte,hogy melltartó...mondjuk linkeld be,hát ha csak te reagálod túl.
2013. máj. 9. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Lol, haverom meg 10percenként osztja meg a csöcsös pinás oldalakat mégis van barátnője, és eszibe sincs hogy ezen változtasson :D Ne mond hogy te nem nézel meg egy jó testű, helyes pasit ha meglátsz 1et neten. :D
2013. máj. 9. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
NEm értem miért vagy ilyennel.
2013. máj. 9. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
...
2013. máj. 9. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!