Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam egy zárt weblapot a majdnem szakításunk történetéről, megmutassam neki?
Figyelt kérdés
Azt remélem, jobban megértené a fájdalmam. mindketten adtunk és kaptunk durván egymástól, de megbocsátottam szívből, hisz ez a szerelem nekem egy fogadalom: a klasszik sírig kitartok jóban-rosszban. ő is megoldaná sztem, de neki ez jóval nehezebb. megosszam vele ezeket? nem nehezítené meg a helyzetet?2013. máj. 23. 09:30
11/16 anonim válasza:
Egy nőnek nem vonzó az önsajnálatba menekülő pasi. Ne sajnálattal, szánalommal akard megfogni!
Inkább lepd meg, hogy te biza' erős vagy! Onnantól kezdve már csak egy lépés, hogy elgondolkodjon, vajon jól ismert-e téged és hogy adjon-e még egy esélyt.
12/16 A kérdező kommentje:
ohh bocs, nem mondtam, én vok a hölgy oldala a dolognak
2013. máj. 23. 10:22
13/16 anonim válasza:
Oda-vissza működik a tanácsom:)
14/16 A kérdező kommentje:
igen, oda-vissza működik (het). látom én is. szerencsére ez egy olyan időszak, ami a terveim és teendőim intézéséről intenzívebben szól. de akkor sem tudom egy pillanatra sem figyelmen kívül hagyni ezt a rettenetes érzést. bár elég lenne az h ennyire szeretem és a szavak bár segítenének...
2013. máj. 23. 11:06
15/16 anonim válasza:
Ha tulleptetek, es tiszta lappal kezdtetek, akkor visszalepes lenne felhozni ujra a regi dolgokat.
Ha meg gyurjatok az ujrakezdes mikentjet, akkor akar meg is mutathatod, de gondold at elotte, hogy mindent latnia kell-e onnan. Az osszes kiirt belso duhodet, vagy tudom is en mit, amit egyebkent nem mondanal.
16/16 anonim válasza:
Mutasd meg neki, hatha sikerul mind a kettotoknek konnyebben lezarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!