Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam egy zárt weblapot a majdnem szakításunk történetéről, megmutassam neki?
Ő is biztosan átélt sok mindent lelkileg a majdnem szakításotok alatt, szóvap lehet, hogy nem kell(ene) megmutatnod.
Furcsa, hogy csináltál egy weblapot.
Hány évesek vagytok + te a fiú vagy, vagy a lány?
Nem az, hogy nem tetszik, hanem szokatlan, meg furcsa.
Én ilyen esetben beleérezve a másik helyébe, lehet, hogy inkább nem mutatnám meg.
Te meg legalább valahol ki tudtad írni a gondolataidat, érzéseidet. Van aki naplót, vagy blogot ír. Van aki megtartja örökre magának, valaki meg kiteszi a nyilvánosságnak. De ez ugye változó.
Ha nagyon meg akarod,neki mutatni, említsd meg, hogy csináltál egy ilyet. És szeretné-e megnézni?.
:)
Srác, szerintem ne. Azt várod tőle, hogy a weblap és a leírtak miatt bocsásson meg és jöjjön vissza hozzád?
Mert az már rég rossz. Ha egymásnak vagytok rendelve, weblap ide vagy oda, újra együtt lesztek.
Egyébként meg.. nekem lehet ijesztő is lenne ez a weblapra kiírt dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!