Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti ezt eltűrnétek a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt eltűrnétek a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

A barátnőmre mindig ráír az ex-e facebookon..már nagyon sokszor szóltam érte és veszekedtünk is miatta, mostanába nem nagyon irkál neki mert megmondtam neki h bajba lesz... de engem nagyon nagyon zavar..nem féltékeny vagyok de irritál csak 2hétig jártak de akkor is...

Ő azt mondja h a barátja...megbízok benne,mert pl ha más fiú ír neki vagy beszél vele az egyáltalán nem idegesít..

8 hónapja vagyunk együtt

15/L

16/F

Mi a véleményetek erről? Normális válaszokat szeretnék, nem olyat hogy "Te beteg vagy" még ha az is vagyok xddd

2013. máj. 21. 19:23
1 2 3
 21/25 1112 ***** válasza:
*kivéve, ha "nyílt kapcsolat" :D Tegnap tudtam meg egy filmből, hogy olyan is van:O :D De akkor erről megegyeztek a felek:)
2013. máj. 23. 23:43
 22/25 anonim ***** válasza:
Természetesen ez csak irónia volt. Arra akartam kilyukadni, hogy egy kapcsolatban igenis vannak szabályok, és bizonyos mértékben a szabadságról le kell mondani. Én a saját életemben tapasztalom, hogy az ex barátnőkre nem tudok semlegesen tekinteni és sokkal könnyebben elcsábítanának a mostanitól mint egy idegen. Éppen ezért úgy gondolom, hogy a tisztesség úgy kívánja, hogy erről a jogomról lemondok. A barátnőm egyszer Facebookon felvette ismerősei közé az exét és én is kérdőre vontam. Mondtam neki hogy nem akarom gyanusítgatni semmivel, de őt nem zavarná-e ha én az előző barátnömet ismerősnek jelőlném és chatelgetnénk? Erre azt mondta, hogy, de igen zavarná. Erre meg én azt mondtam, hogy akkor miért gondolod, hogy én másként érzem ugyanezt. Azóta erről nincs konfliktus. Az exeket hanyagoljuk.
2013. máj. 23. 23:49
 23/25 1112 ***** válasza:
De nem minden ember ugyanolyan! Titeket zavarna, lehet, hogy mást nem..
2013. máj. 23. 23:55
 24/25 anonim ***** válasza:
De egy kapcsolatban nézni kell a másik érdekeit, tehát nem teszek olyat ami a barátnőmet bántja.
2013. máj. 24. 00:04
 25/25 1112 ***** válasza:
De van aki meg normálisnak tartja, hogy barátokkal írogat a párja. Most egyedül a párjával beszélgethet csak, ha pl tegyük fel, csak fiú haver-barátja van?? Mert ha most megkérdezi a barátnő exe, hogy "Hogy vagy?" és nem találkoznak dugni, akkor abban mi van? Csak beszélgetnek. Értetlen vagy de nagyon. Valakinél ez tök elfogadott, és nem nézi rossz szemmel, ha időnként mással is folytat a párja kommunikációt. A kérdező meg nem azt írta, hogy lefekszik a pasival, csak azt, hogy irogatnak. Ne értetlenkedjél már légy szíves!!:) Na, béke!!:)
2013. máj. 24. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!