Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt eltűrnétek a barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
A barátnőmre mindig ráír az ex-e facebookon..már nagyon sokszor szóltam érte és veszekedtünk is miatta, mostanába nem nagyon irkál neki mert megmondtam neki h bajba lesz... de engem nagyon nagyon zavar..nem féltékeny vagyok de irritál csak 2hétig jártak de akkor is...
Ő azt mondja h a barátja...megbízok benne,mert pl ha más fiú ír neki vagy beszél vele az egyáltalán nem idegesít..
8 hónapja vagyunk együtt
15/L
16/F
Mi a véleményetek erről? Normális válaszokat szeretnék, nem olyat hogy "Te beteg vagy" még ha az is vagyok xddd
2013. máj. 21. 19:23
11/25 anonim válasza:
Nekem az összes volt párom szokott írni, beszélgetünk, találkozunk néha. Néha én is megkeresem őket. Egyik sem akar összejönni velem, én se velük, nekik is van párjuk és nekem is van. Ilyen is van :D 25/L
12/25 anonim válasza:
15 éves lánytól még nem tudom mit vársz,hogy veled fogja leélni az életét?!ugyanmár....
Amúgy meg biztos nem csak barátság van ott..
14/25 anonim válasza:
aztarohadt! én már tuti kidobtalak volna. Te nekem csak ne parancsolgass! ha ex az ex! És ha csak haver bizz már meg bennem annyira h ne légy féltékeny. Néha hízelgő h ha valaki féltékeny de az már nem ha azt írodneki hogy bajban lesz. Ne dirigálj neki. Én személy szerint elhagynálak de hát...
15/25 anonim válasza:
"Eltűrnétek".... Mi vagy te a rabszolgatartoja??? Komolyan mondom, 16 eves letedre ilyen idegbeteg allat vagy mi lesz kesobb? Remelem nem fogsz soha szaporodni, isten mentsen meg az ilyen idiotaktol...
16/25 anonim válasza:
Ha két ember között már egyszer szexuális kapcsolat volt, azok már többé nem tudnak szimplán haverként tekinteni egymásra. Azért ezt ne felejtsétek el.
17/25 anonim válasza:
Egy jó szex után másnap én is ráírok a lányra. Szóval, ha ráír, akkor emlékezz mindig vissza, hogy hol járt a lány előző nap!
18/25 anonim válasza:
Nem csetelhet mással? Joga van hozzá, nem tilthatod meg neki. A barátnőd nem a tulajdonod, ha jól tudom. És ha megbízol benne, és tényleg csak haver-féle barát, akivel levelezik => olyan mintha egy barinőjével írogatna, akkor mi a probléma? Szerintem épeszű nem kényszerítené a szerelmét, hogy esetleg szakítsa meg a kapcsolatot egy régi jóbaráttal. Az a barátnődnek nagyon rossz lenne, és nem érezné jól veled magát, mert korlátozni akarod, kivel beszélhet, pedig joga van azzal, akivel akar. Ez kell megérteni.
19/25 anonim válasza:
Ok. A férfinak meg joga van más nőkkel is dugni, ne akard korlátozni, mert akkor nem fogja jól érezni magát melletted!
20/25 anonim válasza:
19. /23:39 -es, Nem értem, mi van?:O az már megcsalás, ha lefekszik mással, az már nem fér bele egy igazi kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!