Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt eltűrnétek a barátnőtöknek?
A barátnőmre mindig ráír az ex-e facebookon..már nagyon sokszor szóltam érte és veszekedtünk is miatta, mostanába nem nagyon irkál neki mert megmondtam neki h bajba lesz... de engem nagyon nagyon zavar..nem féltékeny vagyok de irritál csak 2hétig jártak de akkor is...
Ő azt mondja h a barátja...megbízok benne,mert pl ha más fiú ír neki vagy beszél vele az egyáltalán nem idegesít..
8 hónapja vagyunk együtt
15/L
16/F
Mi a véleményetek erről? Normális válaszokat szeretnék, nem olyat hogy "Te beteg vagy" még ha az is vagyok xddd
a pimasz nőcskéje!!:O
és te ott állsz a háta mögött miközben chatel, vagy honnan tudod?
bajba lesz... most van bajban, hogy egy ilyen idióta pasija van..
Írjál a fiúcskának és kérdezd meg,hogy mit akar a csajodtól.
Az én barátomnak is irkált egy szuka, akihez soha semmi köze nem volt. De azért ilyeneket írt,hogy Hiányzol! Hát,mondom anyád! Megírtam neki,hogy süllyedjen el. Hülye bányarém. Kinyomom a szemét,ha nem kopik le. :D Végül letiltottam.
Én 2évig jártam egy gyermek kori ismerősömmel(már vége lett). Egy srác nagyon csapta a szelet anno az exemnek majd vége lett többek között ezért is a kapcsolatunknak. Most én csapom a szelet a volt bnőmnek:D kapom sorra a fenyegető üzeneteket, de akkor is visszakapja azt a fájdalmat amit okozott az a kis görcs!
Ha olyan jó kapcsolatban vannak mint én és a volt b.nőm akkor érthető ha beszélnek. megszakítani nem fogja vele a kapcsolatot (saját tapasztalatból kiindulva) bízz benne mást nem tudsz csinálni:l megtiltani úgy sem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!