Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan "fiú-lány barátság" amiben mindkét fél csak barátként tekint a másikra? Vagy az egyik mindig többet érez?

Figyelt kérdés

2013. máj. 19. 22:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
létezik, de ez át is tud alakulni szerelemmé, a saját példámból kiindulva. Egy olyan lányba lettem szerelmes, akit 5 éves korom óta ismerek, most 26 évesek vagyunk. Néhány hónapja nagyon beleszerettem, ő viszont kapcsolatban, ezért nem mertem rámozdulni eddig, de akarok vele beszélni erről, ha nem jön össze, akkor lehet lőttek a barátságnak is. De nem bírom már magamban tartani az érzéseket.
2013. máj. 19. 22:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is azt hottem, hogy létezik igazi 'fiú-lány barátság', de sajnos eddig akárhány fiút is engedtem közelebb magamhoz, mint barát, mindegyik egy idő után(?) többet akart, így volt amelyikre rá is ment a barátságunk.
2013. máj. 19. 23:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem eddig pl inkább csak fiú barátaim voltak és maradt is egy.:)
2013. máj. 19. 23:37
 14/20 anonim ***** válasza:
hiszek is benne meg nem is...mindkét táborra tudnék példát mondani a saját életemből is..
2013. máj. 20. 07:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen. Egy gimis volt osztálytársammal nagyon egymásra találtunk, mint barátok. Már 8 éve tart ez, és soha egyikünk fejében sem fordult meg más. Az övében sem, ezt biztosra állíthatom, tekintve, hogy tudtam mindent a magánéletéről. Mindketten boldog párkapcsolatban élünk, és hálisten a párjaink is elfogadják a barátságunkat. Nagyon kedves, arnayos barátnője van, ő pedig jóban van az én barátommal.

Na persze nem alszunk együtt, nem vetkőzünk egymás előtt, és egyebek, de ez nem azért van, mert jajj majd valami történik, hanem mert ilyet egyszerűen nem csinálok más fiú előtt, csak a párommal, és ő is pont így van vele.

Mi egyébként nem is barátként tekintünk egymásra, hanem sokkal inkább testvérként. :)

2013. máj. 20. 14:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem van! Nekem is van olyan. Persze van olyan barátságis, ahol a másik fél többet gondol, mint barátság, de az figyelembe sem veszem, csak barátként tekintek rá! :)
2013. máj. 20. 16:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik! Miért ne létezne? Az én legjobb barátom is fiú és nem érez senki többet! Lehet, hogy közrejátszik az is, hogy ő meleg, de akkor is ő fiú én meg lány! :)
2013. máj. 20. 22:34
 18/20 anonim ***** válasza:
több mint 6 éve tart a miénk :) és eltekintve attól hogy sokan kérdezik hogy járunk-e és hogy tuti tetszik nekem ettől eltekintve mi tudjuk mi van köztünk és ennyi nagyon jól elvagyunk egymás magánéletéről is tudunk ennyi :)
2013. máj. 22. 18:16
 19/20 Dorina90 válasza:
Igazából igen. Nekem az egyik legjobb barátom egy fiú, de nemrég szerelmet vallott. Így hát ő szerelmes, én meg csak a legjobb barátomnak tartom.
2013. máj. 27. 15:58
 20/20 anonim válasza:

szerintem nem létezik.tapasztalatból mondom. 16F

#16 ha figyelembe se veszed hogy ő szerelmes beléd és ugyanúgy beszélgettek és találkoztok ezzel nagyon nagy fájdalmat okozol neki.hogyha tényleg szereted akkor nem beszéltek pár hónapig és így nem szenved.

#17 szerintem csak ilyen esetben létezik fiú lány barátság,de eleve nem érezhet többet irántad mert meleg.

#19 neked is azt mondom,amit a #17esnek.

nem akartam senkibe belekötni,ez csak az én véleményem :)

2013. jún. 8. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!