Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Mit gondoltok?
Ha én most belegondolnék, mennyire bonyolult az élet, nem?:D Az én tanácsom annyi lenne, távkapcsolatot NE KEZDJ. Lehet valakinek összejön, de a kapcsolatok 95%-ának nem jött össze. Mivel én akkor is jó makacs voltam, tettem rá erre, nem érdekelt a "jótanács". Aztán fél év múlva bebuktam, mert elvileg csalt, én meg már untam a hazugságogkat. Azzal a sráccal, akivel 4éve tart ez a kis vonzalom, vele pedig próbáld megbeszélni, miért esett neki ez szarul (mivel ha ennyire féltékeny volt, gondolom van rá oka, h miért is) stb. Megbeszélitek, miért akar csak egy éjszakás kapcsit, ha pedig nincs rá nyomósabb oka (pl egy régebbi kapcsolata mély nyomokat hagyott benne..) akkor próbáld rávenni, hogy próbáljátok meg a komoly kapcsit, ha pedig semmiképp se egyezik bele, vagy hagyd a busba, vagy ha rádjön az az érzés, még mindig ott lenne egy egy éjszakás kapcsi lehetőség:D (mármint ha kibékültök)
Sok szerencsét!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!