Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vélemény? Mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Van egy srác... 4 éve vagyunk úgy, hogy bejövünk egymásnak, de valahogy sosem aktuális, hogy párkapcsolatba lépjünk. Elég féltékenykedős típus, pl. volt hogy lefeküdtem volt barátommal, kiakadt, vagy (én pl hennázok) meglátott egy szívecskét "Z"-vel a közepébe... kiakadt.(Ő G') Persze úgy, hogy Ő előtte elmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Én pedig nem egy éjszakás kalandot keresek. Így a mai napig csak "barátok" vagyunk. Ma viszont közölte, hogy neki itt volt a vége, Ő-t nem érdekli tovább ez a dolog (ergo én). Nos, nekem közbe van egy "barátom"... rohadtul nem jön be, jó! jó fej meg minden, de... ha olyat viselek ami nem tetszik neki közli, hogy "mindjárt elhányom magam" és ezt így szó szerint és az egyéb. 90 km-re lakik tőlem és 6 évvel idősebb, de egy 14 éves érettségi' színvonalán van. Nincs szívem elküldeni, mert bírom, de nem úgy mint szerelmet, viszont Ő meg nem akar köztünk barátságot. (bár ez érthető) Nos... különösebb kérdésem nincs, mit gondoltok erről az egészről? Jaj! Jut eszembe természetesen az először említett fiút szeretem, de Ő most újabban verekedésekbe kerül egy másik kis csaj miatt... na 100 szónak is egy a vége! Mit gondoltok?

2013. máj. 17. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy vicces egy életet élhetsz XD
2013. máj. 17. 21:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért gondolod így? :)
2013. máj. 17. 21:38
 3/3 anonim válasza:

Ha én most belegondolnék, mennyire bonyolult az élet, nem?:D Az én tanácsom annyi lenne, távkapcsolatot NE KEZDJ. Lehet valakinek összejön, de a kapcsolatok 95%-ának nem jött össze. Mivel én akkor is jó makacs voltam, tettem rá erre, nem érdekelt a "jótanács". Aztán fél év múlva bebuktam, mert elvileg csalt, én meg már untam a hazugságogkat. Azzal a sráccal, akivel 4éve tart ez a kis vonzalom, vele pedig próbáld megbeszélni, miért esett neki ez szarul (mivel ha ennyire féltékeny volt, gondolom van rá oka, h miért is) stb. Megbeszélitek, miért akar csak egy éjszakás kapcsit, ha pedig nincs rá nyomósabb oka (pl egy régebbi kapcsolata mély nyomokat hagyott benne..) akkor próbáld rávenni, hogy próbáljátok meg a komoly kapcsit, ha pedig semmiképp se egyezik bele, vagy hagyd a busba, vagy ha rádjön az az érzés, még mindig ott lenne egy egy éjszakás kapcsi lehetőség:D (mármint ha kibékültök)

Sok szerencsét!:D

2013. máj. 18. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!