Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret még?
Figyelt kérdés
Ma megkérdeztem a barátom, hogy kit hív meg a ma esti buliba (amit ő szervez a haverjaival)
nos. elkezdte sorolni hogy ki lesz meghívva. felsorolt vagy 30lányt és 20 fiút kb. ugye ez összesen 40 ember kb. és körülbelül engem 36.ik-nak sorolt. kéne félnem hogy elveszítem, vagy hogy már nem szeret? :(
előre is köszi a válaszokat!
2013. máj. 14. 19:48
2/9 Skype:vvargadavid válasza:
Csak sorrend volt.. eszerint dugja meg őket
3/9 anonim válasza:
"felsorolt vagy 30lányt és 20 fiút kb. ugye ez összesen 40 ember kb." 50-nek is jó lesz. És azért, mert 36.-nak mondott, már nem szeret? Az logika.
4/9 anonim válasza:
Erről eszembe jutott egy hasonló kérdés mikor a nő megkérdezte, hogy a barátja utálja-e már vagy sem. Azért kérdezte meg mivel a nőt Zsuzsának hívták és a pasija telefonkönyvében az utolsó helyen szerepelt mert előtte volt még vagy 20 név és hát ugye a "ZS" az ABC végén van.
5/9 A kérdező kommentje:
ja tényleg. jo bocs. elszámoltam. szerintem veled is már megesett ilyen hogy elszámoltál valamit!!!
és értelmes válaszokat kérnék szépen a jövőben!
köszönöm!
2013. máj. 14. 20:05
6/9 anonim válasza:
Kicsilány... ez az évszázad marhasága... érdekelne amúgy, hogy hány éves vagy, hogy ilyet gondolsz...
7/9 A kérdező kommentje:
19
2013. máj. 16. 15:03
8/9 anonim válasza:
ha igazán szeretne akkor téged sorolt volna elsőnek!
ez krvára evidens!
9/9 anonim válasza:
xD xD xD xD hát ez nagyn nagy:D 1. 20+30=40 -matek 5-ös :D és xD akkor is:D ilyen hülyeséget kérdezni! igen,gyűlöl,soha többé ne merj ránézni,mert kikaparja a szemed,ekkora fa*zságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!