Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A feleségem soha nem szeretett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem soha nem szeretett igazán és nem kívánt igazán. Ti mit tennétek most 14 éves kapcsolat után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A feleségemmel 14 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunkban mindíg érezhető volt hogy nem vagyunk 100%os összhangban, de jól megvoltunk. Sokadik alkalom immár hogy válaszút előtt állunk.Mindíg éreztem hogy nem nyílik ki irántam sem emberileg sem pedig az ágyban.

Ezt nekem mindíg tagadta, de most bevallotta, hogy ez így van. Egy kedves barátnőjét arrol kérdezte mostanában hogy sikerülhet-e esetleg mással az ő élete-ez persze rosszul esik nagyon-, még mindíg nagyon szeretem és én vele képzeltem el az egész életem. nem tudom mit tegyek. Azt mondja jó hozzám bújni, de nem váltok ki semmit belőle mint ffi. Nem is igazán érezte velem ezt az ágyban. Persze nagy csalódás ennyi idő után. már külön alszunk, de nagyon vágyom rá. egy olyanra akiben nem tudok sem vonzalmaz sem vágyat ébreszteni. számomra ő a legszebb és ezt nem hiszi.

Ha tudtok valami tanácsot adni hogy hogyan menthető meg ez a kapcsolat hálás lennék.

2013. máj. 14. 07:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kamu kérdés, nálunk is u.e. a szitu, csak 10 év után. Nem akarlak elkeseríteni, de sok mindent nem lehet tenni, el kell válni, elengedni, és új életet kezdeni. Nehéz, de ez már nem fog pozitív irányba változni.
2013. máj. 14. 12:02
 12/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Szerintem na akarj elvalni. A parodat mozgasd ki egyszeruen a komfortzonajabol. Ugyanugy viselkedj, ahogyan O Veled. Legyel rendes. Menjetek moziba, vacsorazni. Buvold el!

De a vegen nyogd be, hogy most nem kivanom a szexet. Jo ejszakat Szerelmem!

Ha meg valamit tenni akarsz a kapcsolatodert, akkor meg mar ma menjel el, aztan vegyel egy par markas(Replay, Tommy Hilfiger, Hugo Boss) alsogatyat.

Szard le a hitelt, meg a spur-sagot. 15-20 e Ft-ot megengedhetsz Magadnak. Mar egyre kevesbe vagytok Ti kozosen, egyre inkabb vagy Te egyedul. Menekulnod kell, vedekezned kell. Illetve elore kell tamadnod! Minel elobb teszed, annal nagyobb esellyel marad egyutt a csalad.

2013. máj. 14. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

,,1. A neved a nicked? Nem biztos, h okos dolog. "

Ha nincs semmilyen alapvető szexuális vonzalom, akkor megélni aligha fognak tudni egymás mellett. Viták halmozódnak viták hátán a kielégületlenség miatt.

2013. máj. 14. 17:47
 14/15 A kérdező kommentje:
koszi a sok kulonbozo valaszt. a7 ev kbra stimmel. meg az is hogy most szakembert keresunk meg ezzel. gyerek van ketto is. kineziologusrol esetleg tapasztalat? A szexet meg o sokkal tobabb birja nelkulozni. talan a ket gyerek annyira lefoglalja hogy egyaltalan nem kivanja a szexet? letezhet hogy a gyerek miatt van ez?
2013. máj. 15. 08:11
 15/15 A kérdező kommentje:
annyot azoknak akik valast preferaljak. persze nem szeretnek senkit megbantani. Ha az otthonotokban kupi van akkor dolgoztok rajta hogy rend legyen ahol jol erzed magad, vagy lecsereled a lasodat/hazadat? szeretnek azok koze tartozni aki nem egyszeruen lecsereli a hazassagat hanem azok koze akik rendbe teszik azt es sok hosszu evig apoljak hogy a rend fennmaradjon. szeretnek olyan velemenyt is hallani akinek ez sikerult. koszi mindenkinek a hozzaszolast akar milyen is volt az
2013. máj. 15. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!