Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Én már nem tudom.

Figyelt kérdés
Több mint 4 éve vagyok együtt barátnőmmel, szeretem, imádom, minden rendben megy köztünk. DE még jó 6 évvel ezelőtt, még középiskolában volt egy lány, akiért a fél kezem adtam volna akkor. Két évig tepertem érte, csak semmi komolyabb nem nemvolt köztünk egy egyszeri laza csóknál(ölelgetés, meg ezek a most már egyszerűbb dolgok megvoltak), mivel neki barátja volt már akkor 3 éve. DE az összes közös bulin, osztálykiránduláson, vagy ha csak leültünk beszélgetni éreztünk egymáson, hogy ez így már nemcsak barátság egyik fél részéről sem. Elkerültem abból az iskolából, eltávolodtunk egymástól, eleinte még beszéltünk msn-en, aztán egyre kevesebbet, végül semmit. Azóta ritkán láttam, egy városban lakunk, mindig érdekelt mi van vele, csak már feladtam.. Aztán megtaláltam másba a szerelmet. DE egy jó hónapja láttam és hülyén hangzik, de éreztem, hogy megdobbant a szívem, hogy ott van Ő. Azóta teljesen véletlenül elég sokat látom, van, és egyszerűen érzem, hogy még mindig szeretem pedig nem akarom, csak beszélni vele egy kicsikét. Ahogy a lányok szokták mondani, "érzed a pillangókat a hasadban" érzésem van.. Fogalmam sincs, hogy kihez forduljak ezzel, de vele álmodom, rajta jár az eszem, nem bírom ezt így :( Normális véleményeket várok, hogy tudjak lépni valamerre..? 23/F

2013. máj. 13. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát egy álmot kergetsz...
2013. máj. 13. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
csak előtörtek az emlékek...a csajodra összpontosíts
2013. máj. 13. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha valóban szeretnéd, imádnád a mostani barátnődet, nem vágyakoznál a másik lány iránt, szerintem.
2013. máj. 13. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt tudod miért rossz olvasni? Mert balszerencsémre egy ilyen esemény lehet az én jövőm is.

A barátomnak jelenleg van egy ilyen lány az életében, szerintem jelenleg túl van rajta és ugyanúgy, mint Te a barátnődet, nagyon szeret. A probléma az, hogy a csaj eléggé megbízhatatlan, feltételezem, hogy még mindig visszaszerezné a páromat, de csak annyira, hogy egy kalandja legyen vele. Anno Ő mondott neki nemet, most hirtelen pedig érdeklődik iránta (bő egy éve vagyunk együtt, és mikor összejöttünk, felbukkant a semmiből). Lassan eljön az az idő is, hogy ők sem fognak sokáig találkozni, beszélgetni, mert nem lesz rá lehetőségük. Mi pedig természetesen igen, hiszen elég szoros a viszonyunk, nincs előrelátható szakítás. Komolyan úgy látom magunkat, mintha a Te történeted múltjai lennénk. Később is bármikor megjelenhet a csaj és nem tudom, hogy a barátom hogyan fog rá reagálni. Ha úgy, mint Te, nekem összetörik a szívem. Nem vagyok féltékeny barátnő típus, de ettől a lánytól tényleg tartok, tudom, hogy bármit megtesz, hogy elérje, amit akar.

Nem tudok neked jó tanácsot adni, inkább a nevemben és a párod nevében beszélni. Nagyon meg fogod bántani a barátnődet (nem lenne fair döntés elhagyni/megcsalni...stb) és én azt ajánlom, hogy felejtsd el a másik lányt. Ha eddig nem hozott össze titeket a sors, és anno sem sikerült, nem kéne erőltetni most sem, főleg, hogy van egy remek barátnőd, aki szeret és 4 éve együtt vagytok. Őt már ismered, vagyis...még mindig ismered, a másik lányt ezer éve nem láttad, lehet megváltozott, lehet már nem az, akire vártál. És ha ez így van? Eldobnál egy jól működő kapcsolatot egy kalandért? Ha igen...sajnálom a barátnőd.

2013. máj. 13. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nem könnyű, és a régi lány akar valamit? Ezt úgyis neked kell megoldani, te vagy benne.A te döntésed, és felelősséged.Válaszút elé értél.Remélem jól döntesz, de, ha amúgy is jó a mostanival, akkor ne ugráljál.Nehéz, sajnálom.
2013. máj. 13. 21:25
 6/7 A kérdező kommentje:

#5 Köszönöm véleményedet, ne izgulj a másik lány miatt. :) Egyáltalán nem szeretnék szakítani, én is úgy vagyok vele, hogy valószínűleg bukta lenne egy idő után a dolog, csak baromi nehéz ez a szitu. De lehet elég lenne, ha beszélnék vele fél órát, csak úgy általános dolgokról, nem arról, hogy mi volt köztünk és megnyugodnék.

#6 Nem tudom, hogy akar-e valamit, vagy esetlegesen akarna-e, most jelenleg nincs barátja. Nem szeretnék ugrálni, de ahogy Te is írtad, nehéz..

2013. máj. 13. 21:39
 7/7 dianalayla válasza:
Hjajj, ismeros tortenet... Nekemis volt egy nagy szerelmem akivel masik varosba valo koltozesekor megszakadt a kapcsolat ... Idovel lett masik baratom, hiaba volt szep es jo minden, amikor o felbukkant elfelejtettem minden mast magam korul... A mai napig nem lett belole tartos kapcsolat, mindig kozbeszolt az elet... Mindenesetre orultem minden adando alkalomnak amikor a kozelebe lehettem... Es lam, a tobbi baratomra szinte mar alig emlekszek, csak ra.. Szoval ennembantam meg... Te lehet megbannad hogyha kihagynad az alkalmat hogy vele lehess... De az is lehet h ha vele lennel akkor nem lenne olyan mint amilyennek elkepzelted, akkor azt bannad meg es hianyolnad a mar negy eve megszokott baratnodet.... Nagy segitseg nem voltam tudom, de hat ezt neked kell eldonteni, mi a fontosabb...
2013. máj. 13. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!