Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Légyszi valaki tud segíteni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

János Gusytáv kérdése:

Légyszi valaki tud segíteni? (13 éves fiú)

Figyelt kérdés

Elkezdem az elejétől.Egy iskolámba járó szép népszerű, nálam egy évvel fiatalabb lány rámírt és mivel korábban soha nem beszéltünk már akkor tudtam hogy belém esett.Az elején nem hittem hogy lesz valami de csomósyor rámírt órákat beszéltünk néha egy busszal mentünk suli után is sokszor dumáltunk és rájöttem hogy szeretem őt. Nem sokkal később az egyik legjobb barátnője mondta hogy csak rolam beszél meg minden.Aztán szinte aznap összejöttünk nagyon boldog voltam.De aztán ELBASZTAM de ezt ne ugy képzeljétek el hogy megcsaltam vagy csunyát mondtam egy kis apróság volt. Aztán még minidg nagyon szeretem de 90% ha odamennél hozzá és megmondom hogy még mindig szeretem nemet mondana.És van még egy csavar:Az oszálytársam aki szintén szép és jófej (és néki a barátnője) tudom hogy belémzúgott.És mivel szerintem hetek kérdése és megnyílik előttem két lehetőség van: 1. össyejövök vele és megróbálom őt elfelejteni

2.Ezt kihasználom arra hogy a szerelmemnek elmondjam mit érzek aztmondom neki hogy nem őt szeretem hanem a szerelmemet.és ha látja hogy egy másik syép lányt képes vagzok érte ellutasítani jelentősen megnőne annak az esélye hogy újrakezdjük(nekem ez a szimpatikusabb) Egyéb információ hogy akit szertek még mindig nagyon jóba vagyok vele beszélek is vele csak kevesebbet

2013. máj. 12. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Végig olvastam és magamra emlékeztetsz :D

Amit én régen csináltam volna : Felszedtem volna mind 2 csajt.

Amit most tennék: Ráállnék arra a csajra amelyik jobban tetszik, és tudna is normálisan szeretni..

2013. máj. 12. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:

2!

2!

2!

2!

2!

2!

2!

2!

2!

2!

2!

2!

2013. máj. 12. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
De nagy gondok vannak.. Amugy a 2.
2013. máj. 12. 18:51
 4/4 anonim válasza:
2!!!
2013. máj. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!