Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16-17 éves lányok! Ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves lányok! Ha két srác közül kellene választani melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
van egy srác (18) annak egy saját autója amit csak ő használ egy másik srác (17) Iphone 4-e van de nincs autója az első udvarol a lánynak a második nem nagyon érdekli csak a lány erőlteti a dolgot de a fiú meg mondta hogy nem kell neki a lány 16-17 éves, a két fiú között nem sok különbség van az első megértőbb kedvesebb a második kicsit udvariatlanabb és menőbb kinézetre elég hasonlóak ki melyiket választaná ??

2013. máj. 11. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus Gold digger. A szerelem nem a penzrol szol, noj fel. Hallgass a szivedre, o majd eldonti helyetted; ;)
2013. máj. 11. 23:25
 2/10 Vackorka ***** válasza:
100%

most ti komolyan az alapján döntötök hogy kocsija vagy iphoneja van-e? :DDDDDDD

gondolom ha lenne egy harmadik személy akinek mind2 megvan akkor ő a befutó :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2013. máj. 11. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan ennyire anyagias vagy??

Mondjuk azt aki normális és szépen/kedvesen bánik veled..

Nálad mit jelent az,h menő?

2013. máj. 11. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
pff az anyucika apucika megveszi nekik a sok menő cuccot majd ha 2 srác kikerül az életbe majd vakarhatják a tötüket! :=)
2013. máj. 11. 23:28
 5/10 anonim válasza:
100%
Baszhatod h van kocsija v iphoneja ha csak arra kellenel neki..eggyik semkellene..;)
2013. máj. 11. 23:28
 6/10 anonim ***** válasza:
*töküket
2013. máj. 11. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
hát, ha az első udvarol, akk nyilvánvalóan azt. de én igazából egyiket se, nem vagyok oda az ilyen apuci kicsi fiáért.
2013. máj. 12. 00:09
 8/10 jekyll-fan ***** válasza:

azt, amelyiket szeretem - és ha egy olyan embert szeretek, akinek egyik sincs, az sem érdekel, mert én akkor is Őt szeretem, és kész

17/L

2013. máj. 12. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem személyiség alapján akarnál/akarna dönteni. Te ( ha te vagy ez a lány) akkor az autó és az Iphone4 között akarsz/akar dönteni.
2013. máj. 12. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez most komoly??? Szerintem ha így álsz hozzá nem érdemled meg egyiket sem. Ha meg valamelyik udvarol neked akkor miért kéne döntened bármiben is?
2013. máj. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!