Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek összességében a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összességében a szerelem egy jó dolog, vagy nem?

Figyelt kérdés
Mindenkinek az egyéni véleményére vagyok kíváncsi.

2013. máj. 8. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én sokat csalódtam életemben, illetve sokat is voltam egyedül. 3 éve megtaláltam a szerelmet, 1.5 éve már házasok is vagyunk. ellentétes érzéseim vannak. egyrészt iszonyatosan boldog vagyok, rengeteg közös emlék, az érzéseink ....minden ilyesmi. másrészt mindig van bennem egy félsz, hogy elveszíthetem, és akkor meg padlóra kerülök. magyarul a szerelem akármennyire csodálatos, és boldog lesz tőle az ember, sebezhetővé tesz, akár annyira, hogy többet nem tudod összeszedni magad....

minden esetre én azt teszem amit jó anyukám tanácsolt. élvezem amíg tart, és felkészülök a végére.

27/N

2013. máj. 8. 23:53
 12/15 anonim ***** válasza:
összességében jó. sőt, minden szempontból jó.
2013. máj. 9. 00:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem. nem is leszek még 1x az, ha mégis megtörténne tuti fejbe lövöm magamat már az elején.
2013. máj. 9. 10:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Gyönyörű, és kegyetlen!
2013. máj. 9. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jó.

Akit szeretek, azzal ha összeveszek is beszélek, mert szeretem. Ellentétben a barátsággal, az meg is szakad, és nem mindig áll ki melletted.

Nem tudom, ki hogy van vele, nem érdekel ha lepontoztok, de véleményem szerint mindenkinek kell a szerelem az életébe, fontos az a pici rózsaszín felhő és a támogatás, szeretet amit egy család vagy egy barát nem adhat meg, mert ez másféle szeretet.

2013. máj. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!