Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elég nagy a baj. Valaki járt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég nagy a baj. Valaki járt már így? ://

Figyelt kérdés

sziasztok! 16 éves lány vagyok, neten keresztül megismerkedtem 1 fiúval kb fél éve, 1x-2x találkoztunk, és tudtuk, szerelmesek vagyunk egymásba. még soha nem éreztünk ilyet. Kb 2 hete, amikor fél éve együtt voltunk, mondta, hogy szeretne bemutatni a családjának. (addig nem is beszéltünk egymásnak a családunkról, csak 1 kicsit, nem tudtam levenni h kivel is van dolgom) Mondtam h én benne vagyok, semmi kifogásom. Ő mutatott róluk képet, és csak akkor kezdődtek a problémák. a fiú akit szeretek, az igazgató fia!!!!! most mi legyen? nagyon szeretjük egymást, az igazgató is imád engem, de hogy mondjuk meg neki, h egymásba szerettünk? azért csak a diákja vagyok, sokk jó és rossz tulajdonságokkal, és lehet h jobbat szánna a fiának.

kérlek értelmes válaszokat adjatok. köszönöm!

2013. máj. 8. 11:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Legalább a családi vacsinál, vagy ebédnél lesz közös témád a z apjával, és nem kell a kínos csöndeket végigszenvedni. :)
2013. máj. 8. 12:29
 22/23 anonim ***** válasza:
ez baromság, mond meg neki
2013. máj. 8. 18:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha a fazont az érdekli hogy a fia boldog legyen akkor nem lesz semmi.
2013. máj. 10. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!