Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nagy a baj. Valaki járt már így? ://
sziasztok! 16 éves lány vagyok, neten keresztül megismerkedtem 1 fiúval kb fél éve, 1x-2x találkoztunk, és tudtuk, szerelmesek vagyunk egymásba. még soha nem éreztünk ilyet. Kb 2 hete, amikor fél éve együtt voltunk, mondta, hogy szeretne bemutatni a családjának. (addig nem is beszéltünk egymásnak a családunkról, csak 1 kicsit, nem tudtam levenni h kivel is van dolgom) Mondtam h én benne vagyok, semmi kifogásom. Ő mutatott róluk képet, és csak akkor kezdődtek a problémák. a fiú akit szeretek, az igazgató fia!!!!! most mi legyen? nagyon szeretjük egymást, az igazgató is imád engem, de hogy mondjuk meg neki, h egymásba szerettünk? azért csak a diákja vagyok, sokk jó és rossz tulajdonságokkal, és lehet h jobbat szánna a fiának.
kérlek értelmes válaszokat adjatok. köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!