Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt más úgy hogy nagyon...

Járt más úgy hogy nagyon vágyott 3. babára mert 2 fia vagy 2 lánya volt addig és más neműben reménykedett, de aztán rájött hogy elég neki 2 teherbírás szempontból?

Figyelt kérdés
Persze nyilván azonos neműnek is örülne, de mindig úgy volt vele hogy a második születésénél is még azt mondta hogy na majd a harmadik lesz kislány/kisfiú de aztán végül mégse tud 3-at vállalni? A férjem nagyon szeretne 3.at és én is úgy voltam vele de ahogy telik az idő egyre inkább látom hogy nem bírnék még egy harmadikkal is. 2 éves lett most a kisebb a nagyobb 4.5. Csak az érdekelne más is járt e így hogy időközben módosultak az álmai, vágyai gyerek terén vagy hogy esetleg konfliktusa is volt emiatt a férjével?
2012. nov. 30. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem,nem módosult ,2-fiú és akartunk 3-dik babát és lás csodát KISLÁNY:-))))))Nagyon boldog vagyok .Én tök jó elvagyok a fiúkkal nézd Én vagyok a főnök én parancsolok úgy ,hogy jók a fiaim nincs panasz .Az időmet meg én osztom tehát sosem vagyok fáradt és beleunt ,inkább pörgős és boldog. :-))))))))26hkm(ÖREGSZÜNK NE HOGY MEGBÁND EGYSZER )
2012. nov. 30. 12:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is vágynék egy kislányra (2 fiam van) de nehezen bírok velük vagyis ki vagyok merülve a nap végére (pedig rendszeresen mozgok is mellettük mert egyébként nem győzném energiával se) alig van segítségem, anyukám egyszerre kettejüket sose vállalja mert szerinte nagyon rosszak (inkább elevenek).

Nem vagyok annyira fiatal vagyis 33 vagyok de most hogy kapjak gyedet még 2 évet biztos dolgoznom kell (amit nem bánok egyébként egyáltalán) 35 elmúlnék mire szóba jöhetne nem is biztos hogy rögtön sikerül 36-37 mire szülök azt meg már én soknak tartom (magam szempontjából, más életéhez semmi közöm nyilván:))

2012. nov. 30. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
2fiu után döntöttünk, hogy jöhet egy harmadik baba, és szívünk mélyén kisfiura vágytunk újra, és leginkább arra, hogy egészséges legyen. MIndenki lánynak várta a családban, de fiu lett. Így három kisfiunk van. 4-et ha szülnék, nem azért, hogy hátha lány. Tökmindegy- tényleg az lenne a lényeg, hogy egészséges legyen, és egy röpke másodpercre sem lennék szomorú, ha fiu lenne ő is. :))
2012. nov. 30. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia.1-es vagyok.Én sem vagyok mai csirke .-)Én mire Őt megszülöm akkor leszek 38-éves és??????????????????Hidd el nem a kor számít.Ja a gyerekek Én is úgy viszem el anyukámhoz vagy jön el érte,hogy csak az egyiket ez alap szabály ,hiába aranyosak akkor is ha többen vannak az nem jó .:-))))))
2012. dec. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!