Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem közel engedni magamhoz a fiúkat, nehogy csalódás érjen?
19 éves lány vagyok és még sosem volt barátom, viszont a baráti köröm nagy részét fiúk alkotják. A legfőbb oka az,
hogy bármennyire is elmélyülök egy fiúval a beszélgetésben, onnan számomra nincs tovább, bármennyire is tetszik maga a srác. Egyszerűen nem merek többet akarni, mintha tartanék a negatívumoktól, amik egy kapcsolatot érhetik. Több embertől hallottam már, hogy viszont tökéletes, felhőtlen kapcsolat nincs, viszont én eléggé konfliktus kerülő típus vagyok. De tudom, a problémák elől nem lehet/szabad elfutni. Rettegek a fájdalomtól, a szomorúságtól,hogy elhagynak, és attól, hogy lenne olyan ember, aki közénk akarna állni, ezt nem tudnám elviselni. Sokszor gondolkodtam már azon, hogy sosem leszek szerelmes. Nem azért mert nem akarok, hanem a háttérben lévő dolgok miatt. Nagyon érzékeny, érzelmes típus vagyok, a legapróbb rossz dolgok is megtudnak bántani. Félek attól is, hogy mi van ha örülten szerelmes leszek, még is a másik fél nem akarja tovább folytatni. Nem tudnék összejönni egy olyan fiúval sem, és komoly kapcsolatot is kialakítani, akinél nem érzem azt, hogy igen, ebbe a fiúba beleszerethetek, beletudnék szeretni. De betegesen tartok a szerelemtől... mint
mondtam, nem az érzéstől, hanem a fájdalmától.
Mit tehetnék????
Mit tehetnél? VÁLTOZTASS!Senki nem tud segíteni neked, csak te. Elhiszem hogy kis nebántsvirág vagy, de az életet nem lehet így leélni. Ezzel az erővel akár már most fel is akaszthatod magad, mert ilyen hozzáállással semmit nem érdemes csinálni. Hiszen mindennek lehet csalódás a vége, még egy betűzőversenynek is. Akkor ne is menj boltba mert ha épp nem akciós a kakaós tej, már az is csalódás.
Ez a hozzáállás levisz az életről. Így nem lehet semmit csinálni.
Igen, az élet néha ad pofonokat, de ha már eleve úgy vagy hogy ááá.. nem bírnád ki ezért nem csinálsz semmit, akkor soha nem fog veled semmi történni. A csalódás mindig benne van a pakliban, és épp az tesz erősebbé, ha megtanulod ezeket kezelni. Minden egyes pofon után fel kell tudni állni, és újrakezdeni. Egyre erősebb leszel, egyre könnyeben fog menni.
Hidd el, ennek a hozzáállásnak az ég világon semmi értelme. Azért élsz hogy kipróbálj dolgokat, kapcsolatokat, akármit. És a tapasztalatok tesznek jobbá, fejlettebbé.
Mindenki a saját sorsának a kovácsa, ha ezen az úton haladsz tovább egy elég nyomorúságos, unalmas semmit mondó élet vár rád, ami valószínűleg téged is megnyomorít. Ha nem ezt akarod, változtass, csak te teheted meg, senki más nem fog lépni helyetted.
Így jártál...
A saját hülyeségeden csak te tudsz segíteni, senki más, innentől kezdve meg csak önsajnáltatás ez a kérdés és rohadtul fölösleges.
Éld az életedet. Én is azt teszem bnő nélkül. Nézd a jó oldalát:
nincsenek elvárások, nincs megfelelési kényszer, nincs nyűg.
szia!
nem jó hogy félsz a megbántástól!! a barátom nemrég szakított velem és teljesen össze vagyok omolva.. egy ideid azt kívántam bárcsak ne jártam volna vele és ne fájna még mindig ennyire de ennyire..aztán sok gondolkodás után rájöttem hogyha visszaforgathatám az időt ugyanúgy belemennék ebbe a kapcsolatba..Mert amikor vele voltam igazán boldog voltam! Nagyon jó élményeket adott nekem és igazán szerelmes vagyok/voltam belé! És bár ő szakított velem csak megköszönni tudom hogy gazdagodtam vele!! És most jobban szeretem..Szóval ne félj a megbántástól mert igen 100% hogy az életben meg fog bántani egy fiú de nem erre kell gondolni!! hanem hogy milyen jó lesz ha majd szerelmes leszel bele.. a szerelem nagyon tud fájni de csak sajnáli tudom azt az embert aki nem érzi az életében legalbb egyszer hogy igazán szerelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!